Tietoameista maantie ylakuva

ASKI+

Yrityksesi digitaalinen ohjauspyörä

 


ASKI+ on kuljetusyrityksen täydellinen tietopankki, jolla hallitset keskeisimmät henkilöstö-, kalusto- ja sopimustietosi yhdessä paikassa ja helposti. Enää tiedot eivät ole enää hajallaan eri järjestelmissä, ruutuvihoissa ja yrittäjän päässä, vaan ASKI+:ssa. ASKI+:n käyttöönotto on helppoa ja nopeaa!


ASKI+ muistaa puolestasi! Saat hälytyksen esimerkiksi umpeutuvista luvista, kuljettajien koulutustarpeista ja kaluston katsastamisesta.


Löydät ASKI+:sta myös sopimuskohtaiset indeksilaskurit ja polttoainelisät. Tutut indeksityökalut on tuotu osaksi ASKI+ -kokonaisuutta, ja näet yhdellä silmäyksellä sopimustesi kustannuskehityksen.


ASKI+ on työkalu, joka auttaa sinua johtamaan yritystäsi ja ennakoimaan tulevaa. Kokoa yrityksesi tiedot ASKI+:aan, joka on suunniteltu täysin kuljetusyritysten tarpeisiin.


ASKI+ on aina ajan tasalla ja pysyy alan kehityksen mukana. Ylläpidämme sovellusta ja tuomme uusia ominaisuuksia vastaamaan toimialan tarpeita. Pääset nauttimaan ASKI+:n käytöstä pelkällä kuukausimaksulla.

 


ASKI+ on käytössäsi syksyllä 2017!

ASKI+ on täydellinen työkalu yrityksesi johtamiseen!


aski-banneri rgb

Aski.fi-palveluun

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä