Tietoameista maantie ylakuva

SKAL pähkinänkuoressa

Tietoameista maantieSuomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. SKAL:n jäsenkuntaan kuuluu noin 5 500 kuljetus- ja logistiikka –alan yritystä.


Toimimme jäsenyritystemme hyväksi tarjoamalla parasta jäsenpalvelua ja olemalla ylivoimainen yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Mitä SKAL tekee


Hallituksemme koostuu kuljetusyrittäjistä, jotka ohjaavat edunvalvonnan suuntaa omaan käytännön kokemukseensa nojautuen. Edunvalvontatyö auttaa kaikkia luvanvaraista maanteiden tavaraliikennettä harjoittavia yrityksiä. Johtoryhmämme koostuu oman alansa asiantuntijoista, jotka tiimeineen palvelevat jäsenyrityksiämme jatkuvasti tiedottamalla, neuvomalla ja organisoimalla toimintaa.

 

Asiantuntemuksemme kattaa muiden muassa alan lupavaatimukset ja -menettelyn, yrityksen perustamiseen liittyvät asiat sekä yrittäjien ja kuljettajien koulutuksen, ajoneuvojen mitat ja massat, kääntyvyysvaatimukset ja muut tekniset normit, alan yritystoimintaa ohjaavan lainsäädännön, ympäristövaatimukset, tienhoitoon liittyvät asiat, kustannuskentän ja raskaan liikenteen liikenneturvallisuusasiat.

 

Tiedotamme jäsenyrityksille kuljetusalaa koskevista muutoksista ja otamme yrittäjien toiveet huomioon viestinnässämme. Jäseniä palvelevat viestinnässä SKAL:n jäsennetti, Kuljetusyrittäjä-lehti, tiedotteet ja uutiskirjeet sekä erilaiset järjestötilaisuudet. Lisäksi SKAL:n alueyhdistykset ja erikoisjärjestöt viestivät jäsenilleen omia kanaviaan käyttäen.


Arviomme mukaan maanteiden tavaraliikenteen työllistävä vaikutus on noin 100 000 henkilöä.


Tule jäseneksi

SKAL Brysselissä

SKAL:n toimisto


Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki
Puh. 09-478 999
Linkkejä

 


KY-logo-219

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä