Sinulle sopivin jäsenyys

SKAL:n jäseninä ovat maanteiden tavaraliikenteen kuljetusyritykset. Osallistumalla järjestön toimintaan jäsenyritykset pääsevät vaikuttamaan järjestön toimintaan ja asioihin, joita järjestö ajaa, joissa olemme mukana ja miten kuljetusalaa halutaan kehittää. Kuljetusyrittäjäjäsenyyden lisäksi SKAL:iin voi liittyä myös kokelas-, veteraani- tai logistiikkajäseneksi.

Kuljetusyrittäjä - Liity SKAL:n jäseneksi!

SKAL valvoo jäsentensä etuja vaikuttamalla lainsäädänön ja yrittäjyyden edellytysten toteutumiseen. SKAL:n jäsenenä saat asiantuntijoiltamme tukea ja neuvontaa muun muassa kuljetusalan tekniikasta, taloudesta ja lakiasioista. Ajankohtaista ja luotettavaa tietoa kuljetusalasta saat uutiskirjeistä ja Kuljetusyrittäjä-lehdestä sekä vuorokauden ympäri jäsenten omasta verkkopalvelusta, jäsennetistä. Tutustu tarkemmin jäsenpalveluihimme täällä

Jäsenenä voit hyödyntää myös rahanarvoiset jäsenedut - alennuksia tuotteista ja palveluista.

Lisätietoja jäsenyydestä saat jäsenrekisteristä.

Liity jäseneksi

Nina Anttila
Administratör av medlemsregister
Trafikföretagarutbildning, ADR utbildning
+358 9 4789 9399
+358 40 709 4017

Suunnitteletko kuljetusyrittäjän uraa - liity kokelasjäseneksi

Oletko suunnittelemassa kuljetusyrittäjän uraa ja perustamassa yritystä tai hakemassa tavaraliikenteen liikennelupaa? Saat tukea toiminnan aloittamiseen liittymällä kokelasjäseneksi SKAL:iin. 

Kokelasjäsenenä saat Kuljetusyrittäjä-lehden, ajankohtaiset uutiskirjeet ja pääsyn SKAL:n jäsennettiin, josta löytyy paljon asiatietoa, ohjeita ja lomakkeita maanteiden tavaraliikenteestä. Tietopaketeistamme on hyötyä ja apua aloittavalle yrittäjälle. Yrityksen perustettuaan kannattaa kuitenkin liittyä varsinaiseksi jäseneksi ja pysyä kärryillä jatkossakin.

Kokelasjäsenyys maksaa 50 €/kokelasvuosi. Kokelasjäsenyys on voimassa yhden vuoden liittymispäivästä.

Lisätietoja kokelasjäsenyydestä: jasenrekisteri(at)skal.fi, puh. 09 4789 9399.

Hae SKAL:n kokelasjäseneksi

Logistiikkajäsenyys palvelee yrityksiä, jotka eivät tarjoa kuljetuspalveluita omalla kuljetuskalustollaan

Logistiikka- ja huolinta-alan yritys, jolla ei ole tavaraliikennelupia, voi liittyä SKAL:n logistiikkajäseneksi. Logistiikkajäsen saa käyttöönsä muuten samat jäsenedut ja -palvelut kuin perusjäsenkin, mutta varsinainen lähipalvelu rajautuu jäsenyyden ulkopuolelle.

Logistiikkajäsenen jäsenmaksu määräytyy yhteisön liikevaihdon perusteella.

SKAL:n hallitus voi hyväksyä liiton logistiikkajäseneksi sellaisia logistiikkapalveluja tarjoavia oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka eivät tarjoa kuljetuspalveluita omalla kuljetuskalustollaan.

Ota yhteyttä SKAL:n jäsenrekisteriin saadaksesi tarkempia tietoja: jasenrekisteri(at)skal.fi, puh. 09 478 999.

Hae SKAL:n logistiikkajäseneksi

Veteraanijäsenen SKAL - toiminta jatkuu yritystoiminnan päätyttyä

Veteraanijäsen on SKAL:n entinen jäsen, joka ei ole enää aktiivisesti tavaraliikenteen yritystoiminnassa mukana. SKAL-veteraanijäsen voi osallistua liiton järjestämiin seminaarimatkoihin sekä koulutus- ja harrastustapahtumiin samoin ehdoin kuin muutkin jäsenet. Hänelle kuuluvat Kuljetusyrittäjä-lehti ja SKAL-kalenteri sekä SKAL:n jäsenkortilla lunastettavat jäsenedut. Halutessaan veteraanijäsen saa henkilökohtaiset käyttäjätunnukset SKAL:n jäsennettiin tietopankkeineen.

Veteraani pääsee halutessaan mukaan SKAL:n liittokokoukseen, jossa hänellä ei kuitenkaan ole esityksenteko- eikä äänioikeutta.

Veteraanijäseneksi hakeminen ja hyväksyminen

SKAL:n hallitus voi hyväksyä veteraanijäseneksi henkilön, joka on ollut liikenteenharjoittajana järjestön jäsen, mutta joka ei enää harjoita luvanvaraista tavaraliikennettä, tai häneen rinnastettavan henkilön, joka on toiminut liiton jäsenenä olleen kuljetusyrityksen palveluksessa.

Veteraanijäseneksi haetaan erityisellä lomakkeella, joka lähetetään SKAL:n jäsenrekisteriin. Veteraanijäsenille toimitetaan jäsenmaksun maksamisen jälkeen SKAL:n jäsenkortti.

Ilmoittaudu veteraanijäseneksi

Lisätietoa veteraanijäsenyydestä

Salla Laurin
Sekreterare
SKAL växeln; assistent för Skogsbranschens Transportföretagare rf
+358 9 4789 9323

Onko jäsenyrityksemme potentiaalinen asiakkaasi? Yhteistyöjäsenyys on silloin sinulle mainio keino saada kontaktipinta heihin. Tutustu, miten hyödyt yhteistyöjäsenyydestä!

Yhdessä olemme enemmän - Tule mukaan!

I samarbete för våra medlemmar: