SKAL - huomisen tiennäyttäjä

Logistiikan päästövähennyskeinoissa panostettava tiestön kuntoon

SKAL esittää seuraavalle hallituskaudelle ohjelmaa logistiikan kilpailukyvystä. Kuljetusalan kustannukset ovat kasvaneet räjähdysmäisesti Venäjän käynnistämän sodan seurauksena, ja samaan aikaan näköpiirissä olevat päästövähennyskeinot haastavat alan kannattavuutta. Kuljetusyritysten edunvalvoja SKALin mielestä tiestön kunto ja siihen panostaminen on nähtävä enemmän myös päästövähennyskeinona. Asiaa käsiteltiin SKALin järjestämässä seminaarissa ”Kilpailukykyisesti logistiikan päästövähennyksiin”.

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
20.5.2022
RT @Anssi_Kujala: Vielä hiottavaa. Esitämme muutoksia lausunnoilla olleeseen lakin kuljetusyritysten polttoainetuesta @SKALry https://t.co/h6rhfsJXUN

Tapahtumat

10.6.2022
| Tapahtuma
12.8.2022 - 13.8.2022
| Tapahtuma
19.8.2022 - 20.8.2022
| Tapahtuma
27.8.2022
| Tapahtuma

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

I samarbete för våra medlemmar: