SKAL Kuljetusyritys

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry valitsee vuosittain jäsenyritystensä joukosta SKAL Kuljetusyrityksen. Ensimmäisen kerran valinta tehtiin vuonna 1989.

Vuoden 2019 SKAL Kuljetusyritys on Kuljetus Leistilä Oy

Ehdokkaiden nimeäminen

Ehdokkaita voivat nimetä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n alueyhdistykset ja erikoisjärjestöt.  Ehdokkaiden tulee olla SKAL-organisaation varsinaisia jäseniä ja toimia luvanvaraisessa kuorma- tai pakettiautoliikenteessä.

Valintaperusteet

Valinnan perusteina ovat tavaraliikenteessä toteutettu esimerkillinen kehitystyö, yritystoiminta tai vastaava, tai ansioitunut toiminta tavaraliikennealan yrittäjien ja yritysten arvostuksen lisäämiseksi tai ulkoisen kuvan parantamiseksi.

Vuonna 2022 etsimme kuljetusyritystä, joka kehittää toimintaansa kestävällä tavalla ja ympäristöystävällisesti.

Valinnan perusteina käytetään peruskriteereitä:

  • Esimerkillinen yritystoiminta
  • Esimerkillinen kehitystyö
  • Työ tavarankuljetusalan ja/tai yritystoiminnan arvostuksen parantamiseksi
  • Asiakaslähtöisyys yritystoiminnassa

Ehdotus tulee tehdä kirjallisesti ja yksityiskohtaisesti perustellen. Ehdotusta toivotaan täydennettävän ulkopuolisten asiantuntijoiden (esimerkiksi asiakkaiden, rahoittajien, viranomaisten jne.) allekirjoittamilla lausunnoilla.

Ehdotuksesta tulee ilmetä perustelujen lisäksi ehdokasyrityksen täydellinen nimi, postiosoite ja puhelinnumero sekä ehdotuksen tekijän nimi ja osoitetiedot.

Ehdotukset toimitetaan mieluiten sähköisessä muodossa (esimerkiksi pdf-tiedosto) osoitteeseen ulla.eskelinen(a)skal.fi

Valintamenettely

Valinnan tekee asetettujen ehdokkaiden joukosta Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n nimeämä raati, jonka enemmistö on järjestön ulkopuolisia asiantuntijoita. SKAL Kuljetusyritykseksi valitaan kuljetustoimintaa harjoittava, ansioitunut yritys.     

Palkitseminen

Palkittava kuljetusyritys saa kunnian ja julkisuuden lisäksi St1:n lahjoittaman muistopatsaan ja SKAL Kuljetusyritysten -kiertopalkinnon. SKAL Kuljetusyritys palkitaan Kuljetusyrittäjäpäivillä.

Lisätietoja

Heini Polamo, SKAL ry
Heini Polamo
Kommunikationschef, chefredaktör
Intern och extern kommunikation, Kuljetusyrittäjä magasin, trafiksäkerhet
+358 9 4789 9320
+358 40 506 0131

I samarbete för våra medlemmar: