Jäsenyys kannattaa

SKAL ajaa ainoana Suomessa maanteiden tavaraliikenteen yrittäjien ja yritysten etuja. Jäsenyys tuo rahanarvoiset edut ja nopeasti saatavan asiantuntija-avun yritystoimintasi tueksi!
SKAL valvoo jäsenistön etua - Tule mukaan!

Tartu jäsentarjoukseemme: Maksamalla vuoden 2023 jäsenmaksun yhdessä erässä saat jäsenyyden puolen vuoden hinnalla koko vuodeksi 2023. Etu on voimassa 11.6.2023 asti.  Klikkaa liittymislomakkeelle tästä >

Tilaa yrityksellesi jäsenmaksusta kooste tästä >  Jäsenyydestä voi aina soittaa jäsenrekisteriimme puh. 09 478 99 399!

Millainen jäsen sinä haluat olla?

Jokainen SKAL:n jäsen on sitä omista lähtökohdistaan. Yksi on yhdistysaktiivi paikallisyhdistyksestä alkaen ja tuntee asiantuntijamme henkilökohtaisesti pitkältä ajalta, toinen hoitaa lakiasioita avullamme ja hyödyntää jäsenpalvelunsa viimeisen päälle, kolmas ehtii vain selata lehden ja uutiskirjeet, jos niitäkään, mutta tietää saavansa tarvittaessa apua. Kaikki he ovat tyytyväisiä jäseniä. He hyödyntävät jäsenyyttään kukin oman tarpeensa mukaan. Asiantunteva apu on heille aina puhelinsoiton päässä!

Tätä kaikkea saat SKALin jäsenenä

Ymmärrettäviä neuvoja puhelimitse SKALin lakimiehiltä maksutta. Maksulliset lakipalvelut jäsenhintaan.

Tukea ja neuvontaa liittyen esimerkiksi yrityksen kustannuslaskentaan, ajoneuvo- ja kuljetustekniikkaan, energiatehokkuuteen sekä säädösten tulkintaan.

Uusinta tietoa ja tarinoita alalta: uutiskirjeet, tiedotteet, Kuljetusyrittäjä-lehti 6 kertaa vuodessa, verkkolehti, jäsentapahtumat, jäsennetin tietopankit ja sosiaalisen median palvelut.

Koulutukset yritysjohdolle ja kuljettajille toimialan parhain voimin ympäri Suomea. Myös yrityksille ja yhdistyksille räätälöidyt koulutukset.

Yrityskatsastus, SKAL Laatuhyväksyntä, yhdistelmäkonfiguraattori ja monta muuta hyödyllistä palvelua, joiden avulla huolehdit yritystoimintasi laadusta ja jatkuvuudesta. Autamme sinua tarvittaessa tuomaan yrityksesi sähköisten palveluiden kaudelle.

Edunvalvonnan järjellä ja sydämellä kotimaisten maanteiden tavaraliikenteen yritysten hyväksi. Vain SKALin edunvalvonnalla taataan lainsäädäntötyöhön välttämätön asiantuntemus, jotta täällä voi jatkossakin toimia reilulla pelillä.

EU-edunvalvonnan tuttujen suomalaisten voimin: Yli 80 % tavaraliikenteen lainsäädännöstä tulee EU:sta. Siksi meillä on osaava ja verkottunut tiimi Brysselissä huolehtimassa suomalaisen liikenteen ja yrittäjien eduista. Emme ole pelkästään mukana siellä, missä päätökset syntyvät vaan siellä, missä esityksiä valmistellaan.

Mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua: Jäsen on edunvalvonnan eturivissä. Pidä yhteyttä meihin ja omaan lähiyhdistykseesi, osallistu kokouksiin ja tapahtumiin. Verkostoidu toisten jäsenyrittäjien kanssa niin huomaat, että et ole yksin!

Kuljetusyrittäjän palvelut ja edut

SKAL pitää jäsenensä ajan tasalla. Saat meiltä alan viimeisimmät uutiset ja kaiken sen tiedon, jota tarvitset työssäsi yrittäjänä. Sähköiset jäsenviestinnän kanavamme toimivat myös mobiilisti.  

Liity nyt jäseneksi!

Lakipalvelut suosiossa

Lainopillinen neuvonta on suosituimpia jäsenpalveluitamme. Lakimiehemme viettävätkin suuren osan päivästään puhelimessa. Toimistollamme voi myös piipahtaa asiakirjapinon kanssa. Siitä kannattaa sopia etukäteen. Jos jäsenen lakiasia vaatii pidempää paneutumista ja pohjatöitä, siitä muodostuu laskutettavaa työtä. Hinta jää kuitenkin hyvin kohtuulliseksi verrattuna vapailta markkinoilta ostettuun palveluun, ja me todella tunnemme kuljetusalan.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

I samarbete för våra medlemmar: