Avoimet paikat

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry hakee 
 

Järjestöjohtajaa

SKALin tärkein voimavara ovat jäsenyritykset, jotka pitävät Suomen liikkeessä ja liikenteessä. Järjestöjohtajana vastaat strategiamme jäsenyys-painopistealueesta ja jäsenhankintaprosessista, järjestötoimintaan liittyvistä koulutuksista ja yhdessä muun johtoryhmän kanssa jäsenille tarjottavien etujen ja palveluiden kehittämisestä.

Tehtävässäsi vastaat Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n järjestötoiminnan kehittämisestä, sisäisten palvelujen toteuttamisesta ja osakeyhtiömme tapahtumatuotannosta.

Toimit johtoryhmän jäsenenä ja tiimiesimiehenä. Toimintatapojen kehittäminen on sinulle motivaatiotekijä ja olet valmis ennakkoluulottomasti edelleen kehittämään SKALin järjestötoimintaa.

Työssäsi korostuu vuorovaikutus kolmiportaisen järjestömme eri toimijoiden kanssa. Olet jo näyttänyt, mihin kykenet järjestötoiminnassa ja tunnet mielenkiintoa kuljetus- ja logistiikka-alan yrittäjyyttä kohtaan.

Tehtäväsi on myös vahvistaa yhdessä koko SKAL-joukkueen kanssa logistiikan ja koko Suomen kilpailukykyä. Osallistut soveltuvasti myös vaikuttamistyöhömme.

Odotamme sinulta

• kokemusta järjestötoiminnan tuloksellisesta johtamisesta tai vaikuttamistyöstä
• hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
• kykyä omaksua ja hallita laajoja kokonaisuuksia itsenäisesti
• kokemusta ja osaamista tapahtumatuotannosta • motivaatiota edistää kuljetusyrittäjyyttä Suomessa
• soveltuvaa koulutusta.
• kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön sekä mahdollisuuden vahvistaa Suomen kilpailukykyä toimimalla kuljetus- ja logistiikka-alan puolesta.
Arkeasi ovat työskentely sidosryhmien ja alan yrittäjien kanssa, tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

toimitusjohtaja Anssi Kujala, p. 0400 567 925 (soitot ensisijaisesti 29.9 klo 10.00-12.30 tai 4.10 klo 09.30-11.00) tai anssi.kujala@skal.fi
 
Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään tiistaina 11.10.2022 osoitteeseen rekry@skal.fi 
 
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestöömme kuuluu noin 4 200 jäsenyritystä ympäri Suomea.  
 
Lisätietoa: www.skal.fi.

I samarbete för våra medlemmar: