Avoimet paikat

SKAL ry hakee

Tapahtumakoordinaattoria

määräaikaiseen työsuhteeseen vuodeksi 2021. 
 
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän järjestömaailmassa, 40 asiantuntijasta koostuvan rennon työyhteisön sekä tilaisuuden palvella jäsenyrityksiä ja kaikkia alasta kiinnostuneita laadukkailla tapahtumilla. Toimipisteemme on Helsingin Pohjois-Haagassa.
 
Työtehtäviin kuuluvat:
SKAL:in monipuolisten tapahtumien järjestäminen ja markkinointi
Verkkosivujen ylläpito 
Tapahtumaviestintä
Tapahtumahallinnan järjestelmän ylläpito ja kouluttaminen
Projektityötä ja vaihtelevia hallinnollisia töitä
 
SKAL järjestää monipuolisia tapahtumia ja seminaareja läpi vuoden. Tapahtumakoordinaattorina olet keskeisessä asemassa tapahtumien onnistumisen kannalta. Hyvä organisointikyky, viestinnälliset taidot ja vastuullinen toimintatapa auttavat onnistumaan tehtävässä. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja aikaansaavaa otetta. Toimit luontevasti yrittäjähenkisessä kuljetusalan toimintaympäristössämme. Toivomme, että sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi. 
 
Edellytämme hyvää MS Office-ohjelmien tuntemusta. Kilta-jäsenrekisterin tunteminen ja kokemus verkkosivujen ylläpidosta on eduksi. Työssäsi tarvitset SKAL:n käyttämiä ohjelmistoja: MS Office, Kilta-jäsenrekisteri ja tapahtumanhallinta, Drupal-verkkojulkaisujärjestelmä, Webropol-kyselytyökalu, Postiviidakon uutiskirjepalvelu.
 
Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse: ti 13.10 klo 9-11 ja to 15.10 klo 9-11 tapahtumakoordinaattori Sanna Hämäläinen, puh. 09 478 99 357 ja ti 20.10. klo 12-13 järjestöpäällikkö Anne Valtonen, puh. 09 478 99 355. Muina aikoina tiedustelut sähköpostitse: sanna.hamalainen@skal.fi tai anne.valtonen@skal.fi.
 
Kiinnostuitko? 
Suosittele itseäsi tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 22.10.2020 osoitteeseen anne.valtonen@skal.fi 
 

SKAL ry hakee

Lakimiesharjoittelijaa

Haemme keskustoimistoomme Helsingin Haagaan osa-aikaista lakimiesharjoittelijaa. Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu järjestön lakitiimin avustaminen lainopillisessa jäsenneuvonnassa sekä järjestön sisäisissä lakiasioissa. Meillä on kannustava työilmapiiri ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittää omaa juridista osaamistaan usealla eri oikeudenalalla.

Odotamme harjoittelijalta erityisesti palveluhenkisyyttä ja asiakaspalvelutaitoja. Otat päivittäiset haasteet vastaan uteliaisuudella ja koet työtehtäviesi sisällön vaihtelun positiivisena. Olet opinnoissasi jo perehtynyt sopimus- ja työoikeuteen. Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Osaat viestiä selkeästi suomen kielellä ja ruotsin kielen osaaminen on etu. Toivomme, että harjoittelija olisi ehtinyt jo suorittaa noin puolet opinnoistaan.
Työaika on sovittavissa joustavasti siten, että keskimääräinen työmäärä on 1-2 päivää viikossa.

Lisätietoja tehtävästä saat asiantuntijapalveluiden johtaja Petri Murrolta, puh: 040-7622140 tai sähköpostitse petri.murto@skal.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 16.10.2020 sähköpostilla osoitteella  petri.murto@skal.fi. Sähköpostin otsikkoon tulee merkitä "Lakimiesharjoittelija". Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen kuljetuspalveluita tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö, johon kuuluu 4 500 jäsenyritystä. Valtakunnallinen järjestömme koostuu paikallis- ja alueyhdistyksistä sekä erikoisjärjestöistä. Palvelemme jäseniämme yritystoimintaan liittyvissä asioissa ja valvomme jäsenyritysten etuja kotimaassa ja EU -tasolla. www.skal.fi @SKALry

I samarbete för våra medlem: