Avoimet paikat

Meillä on nyt paikka avoinna monipuoliselle osaajalle. Haemme
JÄRJESTÖSIHTEERIÄ
 
vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.
 
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän järjestömaailmassa, 40 asiantuntijasta koostuvassa rennossa työyhteisössä sekä tilaisuuden palvella jäsenyrityksiä ja kaikkia alasta kiinnostuneita. SKAL ry:n päätoimipiste on Helsingin Pohjois-Haagassa, mutta järjestösihteeri työskentelee SKAL Pohjois-Suomi ry:n toimipisteessä Rovaniemellä.
 
Työtehtäviin kuuluvat muun muassa:
• Monipuolisten järjestötapahtumien järjestäminen, myynti ja markkinointi
• Jäsenviestintä monikanavaisesti
• Jäsenetujen kehittäminen
• Vaihtelevat hallinto- ja taloushallintotyöt
• Työskentely mm. myyntiprojekteissa
 
SKAL järjestää osana jäsenpalvelua monipuolisia tapahtumia, joiden järjestelyistä mukaan lukien niiden laskuttaminen vastaat osin itsenäisesti. Tuotat järjestöviestintää hyödyntäen monia eri viestintäkanavia. Kyky tehdä itsenäisesti töitä, organisointikyky, hyvät viestinnälliset taidot ja vastuullinen toimintatapa auttavat onnistumaan tehtävässä. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja aikaansaavaa otetta. Toimit luontevasti yrittäjähenkisessä kuljetusalan toimintaympäristössämme. Toivomme, että sinulla on hyvä suomen kielen taito. Muu kielitaito on eduksi.
 
Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi tradenomi ja sinulla on jo kokemusta monipuolisista työtehtävistä. Järjestötyökokemus on tehtävässä eduksi. Työ edellyttää jonkun verran matkustamista, minkä vuoksi sinulla täytyy olla ajokortti. Pystyt työskentelemään myös tarvittaessa viikonloppuisin.
 
Työssäsi tarvitset SKAL:n käyttämiä ohjelmistoja: MS Office, Kilta-jäsenrekisteri ja tapahtumanhallinta, Drupal-verkkojulkaisujärjestelmä, Webropol-kyselytyökalu, Lianan uutiskirjepalvelu sekä taloushallinnon järjestelmiä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Anne Valtonen; anne.valtonen@skal.fi. Tiedustelut puhelimitse to 2.4. klo 12-13 ja ti 7.4. klo 10-11, muina aikoina sähköpostitse.
 
Kiinnostuitko?
Suosittele itseäsi tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2020 osoitteeseen anne.valtonen@skal.fi
 
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 4 700 kuljetusyritystä ympäri Suomea. www.skal.fi @SKALry

I samarbete för våra medlem: