Kuljetusyrittäjäpäivät 2020

Seuraavat Kuljetusyrittäjäpäivät pidetään 5.-6.6.2020 Turussa - Tervetuloa!
Kuljetusyrittäjäpäivät

SKAL järjesti ensimmäiset valtakunnalliset Kuljetusyrittäjäpäivät 7.-8.6.2019 Lahdessa.

SKAL Kuljetusyritys All Stars
Lauantaina ohjelmassa oli mm. SKAL Kuljetusyritys All Stars -keskustelu.

Osana Kuljetusyrittäjäpäiviä pidettiin SKAL:n liittokokous. Tapahtuma huipentui Kuljetusyrittäjägaalaan lauantai-iltana.

Kuljetusyrittäjäpäivät ovat avoin tilaisuus kaikille kiinnostuneille.

Tunnelmia tapahtumasta kuvapankissamme

 

 

 

Messuilla mukana

A-Vakuutus

A-Vakuutuksen asiantuntijoilta saat toimialakohtaisen osaamisen ammattiliikenteen vakuuttamiseen. Haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja räätälöimme yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan vakuutusratkaisun. Tervetuloa vierailemaan messuosastollemme, niin kerromme lisää!

Lisätietoja ammattiliikenteen vakuutusratkaisuista löydät verkkosivuiltamme a-vakuutus.fi/vakuutuspaketti

Goodyear

Innovatiivisuus on tehnyt GOODYEAR:sta sen, mikä se nyt on: yksi maailman johtavista rengasvalmistajista, joka tunnetaan ensiluokkaisista ja huippulaadukkaista tuotteista.

Lue meistä lisää tästä.

Ilmarinen

Ilmarinen on mutkaton ja ihmisläheinen eläkeyhtiö. Meiltä saat tukea työyhteisösi työkyvyn johtamiseen, kuntoutusta sekä eläkkeen. Selkeästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti, jotta sinä ja työntekijäsi voisitte hyvin. 

Ilmarinen on Suomen suurin asiakkaittensa omistama, vakavarainen ja kustannustehokas työeläkeyhtiö, jolla on alan kilpailukykyisimmät asiakashyvitykset. Lisäksi saat myös ainutlaatuiset asiakasedut työkyvyn ylläpitämiseksi, mm. mobiili- ja verkkotyökaluja sekä valmennuksia ja koulutusta. Liity sinäkin asiakkaidemme joukkoon ja tutustu etuihisi: ilmarinen.fi/tuleasiakkaaksi.

Iveco on CNH Industrial N.V. -yrityksen tuotemerkki. CNH Industrial N.V. on maailman johtava tuotantohyödykkeisiin keskittyvä yritys, joka on noteerattu sekä New Yorkin että Milanon pörsseissä. Iveco suunnittelee, valmistaa ja markkinoi laajaa valikoimaa kevyitä, keskiraskaita ja raskaita hyötyajoneuvoja, maastokuorma-autoja ja muita ajoneuvoja. 

Tutustu ajoneuvoihimme tästä

Kiho

Kiho tekee kuljetusalan työstä helpompaa. Kiho tarjoaa on helpon ja edullisen tavan kuljetusyrityksen toiminnanohjaukseen. Kehittyneen ajoneuvopaikannuksen lisäksi palvelu sisältää toiminnot työtehtävien ohjaukseen sekä työajanseurantaan. Kaikki ajetut reitit tallentuvat palveluun ja voit helposti tarkastella tilannenopeuksia sekä ajo- ja pysähdysaikoja eri alueilla. Voit luoda ja lähettää työtehtävät suoraan työntekijöiden älypuhelimiin – kuljettajat voivat luoda työtehtävät myös itse. Voit luoda automaattisia laskurivejä kuhunkin työvaiheeseen käytetyn ajan tai ajettujen kilometrien perusteella. 

Lue lisää meistä.

Lahden Rekkapaja Kuljetusyrittäjäpäivät

Lahden Rekkapaja Oy rakentaa tilauksesta juuri tarpeesi mukaista kalustoa. Rekkapaja toteuttaa vaativia erikoisratkaisuja asiakastarpeeseen.

Tutustu lisää tästä.

Silvasti Software Oy / LogiApps

LogiApps on ohjelmisto maantiekuljetusten ja liikkuvan työn hallintaan. Ohjelmassa on kattava valikoima toimintoja, kuten ajojärjestely, laskutus, reittien optimointi, ajoneuvojen GPS-seuranta ja digipiirturin etäluku. Kuljettajan Android-mobiilisovellus mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun toimiston ja kuljettajien välillä, tarjoaa navigoinnin sekä helpottaa työtuntien kirjaamista.

Lue lisää www.logiapps.fi

Kun vastuullisuus, laatu ja kotimaisuus ratkaisevat, valintasi on suomalainen Neste. Nesteen asiakkaana varmistat, että tukenasi ovat ovat aina markkinoiden parhaat ratkaisut ja tuotteet, jotka on kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Tehostat liiketoimintaasi digitaalisten palveluiden sekä eri maksamisen vaihtoehtojen avulla. Maan laajin asemaverkosto palvelee sinua tienpäällä, juuri siellä missä liikut.

Tutustu meihin tarkemmin tästä.

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja yksi alansa vastuullisimmista yrityksistä. Tarjoamme mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa kehittämällä laadukkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin.

Tutustu tuotteisiimme tästä

Piirla Oy on johtava kotimainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja yli 40 vuoden kokemuksella. Maahantuomiimme ratkaisuihin kuuluu Stoneridge – piirturituotteet, Dignita alkolukot ja alkometrit, Sturdy nopeudenrajoittimet ja Mobileye – turvallisuusjärjestelmä - Turvaa ja Tukea Teille vuodesta 1978.

Tutustu meihin tästä.

Renault

Yli satavuotisesta ranskalaisesta kuorma-auto-osaamisesta ja -perinteestä ammentava Renault Trucks toimittaa kuljetusalan ammattilaisille lukuisia erilaisia palveluita ja ajoneuvoja (2,8–120 t), jotka räätälöidään paikallis- ja aluejakelun, maansiirron ja kaukokuljetusten tarpeisiin. Kestävien, luotettavien ja taloudellisten Renault Trucks -ajoneuvojen avulla asiakkaat voivat parantaa tuottavuuttaan ja pitää liiketoimintakustannukset hallinnassa. Renault Trucks -kuorma-autojen jakelusta ja huollosta huolehtii jälleenmyyjäverkosto, jossa on yli 1 500 huoltopalvelupistettä. Renault Trucks on osa Volvo Groupia, joka on maailman johtavia kuorma-autojen, linja-autojen, maansiirtokoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajia.

Tutustu tarjontaamme tarkemmin tästä.

Scania

Scania Suomi Oy toimii Scanian tuotteiden myyjänä ja palveluiden tuottajana Suomessa. Vuonna 2019 juhlimme Suomessa Scania Suomi Oy:n 70-vuotisen historian juhlavuotta. Suomessa Scania on ollut läpi historian yksi merkittävimmistä raskaan kaluston maahantuojista ja olemme työllistäneet Suomessa historiamme aikana tuhansia ihmisiä.

Tänään Scania on asiakkailleen kokonaispalveluja tuottava yhtiö. Tuotamme asiakkaillemme palvelut autojen myynnin, rahoituksen ja jälkimarkkinoinnin osalta. Verkostoomme Suomessa kuuluu 21 omaa toimipistettä ja 6 kumppanitoimipistettä ympäri Suomen.

Scania on maailmanlaajuinen yhtiö, joka toimii yli sadassa maassa ja tuotantolaitoksia Scanialla on niin Euroopassa, Etelä-Amerikassa kuin Aasiassakin. Eräs tärkeimmistä Scanian menestykseen vaikuttavista tekijöistä on ainutlaatuinen modulaarinen tuotantojärjestelmä, jota on kehitetty huippuunsa usean vuosikymmenen ajan. Mallistomme monikäyttöisyyden kannalta se on ratkaisevan tärkeä ja se onkin koko toimintamme keskiössä.

Lue tästä lisää

Teboil Kuljetusyrittäjäpäivät

Teboilin sopimusasiakkaana hyödyt maan parhaasta ammattiliikenteen kokonaispalvelusta. Tarjoamme huippulaatuisen dieselvalikoiman, noin 450 sopimushintaista tankkauspaikkaa, maan laajimmat kortittoman tankkauksen verkoston ja AdBlue-verkoston sekä maksuttoman KorttiExtranetin helpottamaan hallintoa.

Tutustu tarjontaamme tarkemmin tästä.

Trimico Oy

Lue meistä lisää www.trimico.fi

Veho

Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Veho on suomalainen, 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Perheyritys perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Veho on kumppani, joka tarjoaa monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Asiakaskokemus ohjaa toimintaamme. Tämän päivän auto on teknologinen huipputuote. Huipulle tähtäämme myös palveluittemme ja koko toiminnan kehittämisessä digitaalisessa ajassa. Tulevaisuuden tavoitteenamme on entistä enemmän olla kestävän liikkuvuuden ratkaisuja tarjoava yritys.

Tutustu meihin tarkemmin: www.vehotrucks.fi

Volvo Trucks

Volvo Trucks myy asiakkailleen kuorma-autoja ja kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskisuurista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on vahva yli 2 000 toimipisteen verkosto yli 120 maassa. Volvon kuorma-autoja valmistetaan 15 maassa eri puolilla maailmaa. Vuonna 2016 Volvo toimitti maailmanlaajuisesti yli 102 800 kuorma-autoa. Volvo Trucks on osa  Volvo Groupia, joka on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, maanrakennuskoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden tuottajista. Volvo Yhtymä tarjoaa myös täydelliset rahoituspalvelut. Volvon työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen.

Tutustu tarjontaamme tarkemmin tästä.

Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät on yksi Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n yhdeksästä alueyhdistyksestä ja olemme vanhin alueellinen ammattiautoilijoiden yhdistys, yhdistyksemme perustettiin Hämeeseen 1951. Toimialueemme kattaa Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen sekä Pirkanmaan ja meihin kuuluu 28 paikallisyhdistystä kattaen koko toimialueemme. Toimimme kuljetuspalveluita tarjoavien yrittäjien ja yritysten muodostamien paikallisyhdistysten yhdyssiteenä ja valvomme jäsenistömme toiminnallisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja. Toimistomme on Hämeenlinnassa.

LAHDEN SEUDUN KULJETUSYRITTÄJÄT RY

Lahden Seudun Kuljetusyrittäjät ry perustettiin jo vuonna 1926, joten olemme koko valtakunnantasolla aivan ensimmäisiä paikallisia ammattiautoilijoiden yhdistyksiä, joita on Suomeen perustettu. Olemme vanhin Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry:n paikallisyhdistys ja toimialueemme kattaa Lahden ja lähikunnat. Yhdistyksemme tarkoituksena on toimia kuljetuspalveluita tarjoavien  yrittäjien ja yritysten yhdyssiteenä yhdistyksen toimialueella ja valvoa jäsenistömme toiminnallisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja.

Ota yhteyttä

Anne Valtonen
Anne Valtonen
Järjestöpäällikkö, Kuljetuskeskusten Liiton toimistonhoitaja
+358 9 4789 9355
+358 400 716 840
Sanna Hämäläinen
Sanna Hämäläinen
Tapahtumakoordinaattori
+358 9 478 99 357
+358 40 703 0899

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: