Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut kokoaa alan toukokuussa Helsinkiin.
Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut
SKAL ry on mukana messuilla osastolla 6D40.

Helsingin Messukeskuksessa 9.–11.5.2019 järjestettävät Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut esittelee laajan kattauksen kuljetus- ja logistiikka-alan tuote- ja palvelu-uutuuksia. 

Messujen järjestäjiin kuuluva SKAL tuo messuille oman Menestyvä kuljetusyritys -osastonsa (6D40). Lanseeraamme messuilla jäsenille uuden nettityökalun yhdistelmäkonfiguraattorin, jonka avulla pystyy mallaamaan, miten asetusmuutoksen tuomia pitkiä yhdistelmiä pystyy rakentamaan lainmukaisesti. Lisäksi kävijä pääsee rentoutumaan messuhälinästä hierovassa tuolissa.

Tapahtumassa on runsaasti kuljetuskalustoa, päällirakenteita, renkaita, komponentteja, tarvikkeita, lisävarusteita ja palveluita edustavia yrityksiä. Uutta messuilla on auto-, kuljetus-, ja logistiikka-alan teema-alue Liikenneareena, jossa kerrotaan toimialojen työ- ja koulutusmahdollisuuksista.

Tapahtuman toimeksiantajat Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Autotuojat ja -teollisuus ry ja Teknologiateollisuus perävaunut ja päällirakenteet toimialaryhmä järjestävät messuilla ohjelmaa, jonka aloittaa avajaistilaisuus torstaina 9. toukokuuta. Tutustu messuohjelmaan tästä.

Lisätiedot: www.kuljetuslogistiikka.fi 
Somessa: #kuljetuslogistiikka2019

Tunnelmia Kuljetus-Logistiikka 2015 -messuilta. Kuvassa SKAL:n puheenjohtaja Teppo Mikkola (oik.) ja toinen varapuheenjohtaja Pekka Valtonen (vas.).

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: