SuomiAreena

SKAL ry ja Suomen Taksiliitto ry yhdistävät voimansa kesän 2018 SuomiAreenassa 16.–20.7. Tervetuloa keskustelemaan Palvelu pelaa -teltallemme ja kuuntelemaan torivarttiamme!
Laki liikenteen palveluista vaikuttaa henkilö- ja tavaraliikenteeseen merkittävällä tavalla. Tämän kesän SuomiAreenassa 16.–20.7. SKAL ja Taksiliitto kokoontuvat yhteiseen telttaan toteamaan, mitä lain ensimmäisen vaiheen voimaantulo 1.7. tuo tullessaan. 
 
Porissa 13. kertaa järjestettävän, Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelu- ja verkostoitumistapahtuman pääteemoina ovat tänä vuonna turvallisuus, vastuullisuus ja suvaitsevaisuus. Teemat istuvat erinomaisesti myös taksi- ja tavaraliikenteen tavoitteisiin: ilman vastuullisesti ja reilusti toimivia yrityksiä ja turvallista, laadukasta asiakaskokemusta liikenne ei täytä paikkaansa yhteiskunnassa!
 

Tervetuloa seuraamaan SKAL & Taksiliitto -torivarttia keskiviikkona:

 
Torivarttimme Nyyttei pirssil ja mammoi kuarmuril! tapahtuu MTV-lavalla keskiviikkona 18.7. klo 11.40. Päättäjiä  edustavat liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Ari Jalonen (sin) ja valiokunnan jäsen, kansanedustaja Katja Taimela (sd). Taksiliittoa edustaa puheenjohtaja Kai Andersson ja SKAL:ia toimitusjohtaja Iiro Lehtonen. Kisaajat pääsevät arvaamaan, mitä mieltä suomalaiset ovat uuden liikennepalvelulain kiemuroista – suomeksi ja poriksi.
 

Tervetuloa juttelemaan kanssamme kansalaistorille: 

 
Olemme paikalla koko viikon Palvelu pelaa -teltallamme (nro 34). SKAL:in ja Taksiliiton yhteisteltta sijaitsee Kauppatorin kupeessa (Eteläkauppatori). Teltallamme pelataan helppoa ja hauskaa Palvelu pelaa -peliä ja keskustellaan lakimuutoksista ja kaikesta muustakin.
 

Torin aukioloajat:

  • ma 9–17
  • ti–to 10–17
  • pe 10–16
 
Huomio! Järjestöjen johtohenkilöitä on paikalla teltalla loppuviikosta, erityisesti torstaina 19.7.
 

Lisätietoja:

SKAL: Heini Polamo, viestintäpäällikkö, puhelin 040 506 0131
Taksiliitto: Katja Saksa, järjestöpäällikkö, puhelin 020 7756 800 (torivartti-yhteyshenkilö)
 

Somessa: #palvelupelaa #liikenne #kuljetusala @SKALry @Taksiliitto 

SuomiAreena
Kesän 2017 torivartti ”Mahrottomii kysymyksii tuanoi liikenteest” piti sisällään visailua ja musiikkia. Valtiovallan edustajana toimi liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Ari Jalonen (sin), joka on lupautunut mukaan myös tänä vuonna.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: