SKAL Talvipäivät 2018

SKAL:n 70. valtakunnalliset hiihtomestaruuskilpailut pidetään yhteisesti Suo­men Tak­siliitto ry:n kanssa Hämeenlinnassa, Ahveniston moottoriradalla 10. - 11.3.2018, Poltinahontie 47, Hämeenlinna. Kisojen järjestäjinä ovat Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry, Suomen Taksiliitto ry, Hämeenlinnan Kuorma-autoilijat ry, Hämeenlinnan Taksiautoilijat ry ja Ahveniston ampumahiihtäjät ry.

Ohjelma

Hiihdot järjestetään kaksipäiväisinä 10. - 11.3.2018. 

Kilpailut avataan lauantaina klo 10.50 ja ensimmäinen kilpailija lähtee ladulle klo 11.00. Viestit hiihdetään sunnuntaina klo 11.00 alkaen.

Lauantaina palkinnot jaetaan klo 18 ja kisaillallinen alkaa klo 19. Molemmat tilaisuudet ovat Aulangolla. Sunnuntain palkintojenjako on heti kilpailujen jälkeen kilpailukeskuksessa.

Lisätiedot:

Hämeenlinnassa kilpailujen johtajana toimii Petri Rolig, puh. 050 577 4245, petri.rolig(a)gmail.com.

SKAL:n toimistossa lisätietoja antavat: Jari Pietilä, jari.pietila(a)skal.fi tai Anne Valtonen, anne.valtonen(a)skal.fi, puh. 09 478 999.

 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen tehdään jäsenyhdistyksen kautta oheista ilmoittautumislomaketta käyttäen SKAL ry:n toimistoon  9.2.2018 mennessä. Tämän jälkeen lähtöluetteloiden arvontaan ei enää voida sijoittaa myöhässä ilmoittautuvia hiihtäjiä. Myöhästyneet ilmoittautujat järjestäjä voi sijoittaa kuntosarjaan.

Henkilöistä, jotka hiihtävät vain viestissä, tulee täyttää täydelliset tiedot ilmoittautumislomakkeisiin.

Ilmoittautumiset on ehdottomasti täytettävä jokaiselta kohdaltaan täydellisinä ja selvästi. SKAL:n toimisto tarkistaa annetut tiedot.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu talvipäiville osallituvilta kilpailijoilta on 15 euroa/aikuinen ja 25 euroa/viestijoukkue. Lapsista ei peritä osallistumismaksua. Maksu tulee suorittaa alla mainitulle SKAL ry:n tilille heti ilmoittautumisen jälkeen. Erillistä laskua ei lähetetä.

OP FI24 5723 2010 0000 17, viestikenttään merkintä Hiihtokilpailut 2018 ja kenen osallistumismaksua suoritus koskee.

Palauttamattomista numerolapuista peritään 30 euroa/kpl.

Ladattavat tiedostot

Majoitus

Majoituskiintiö on varattu Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulangolta 9.-11.3.2018.

Majoituksen hinnat:

95 €/1 h standard huone/vrk, 124 €/2 h standard huone/vrk

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Majoitusvaraukset tehdään sähköpostilla tai puhelimitse: my.reservation@restel.fi, puh. 020 055 055 (0,17€/puh + 0,75 €/min).

Ilmoita varauksen yhteydessä kiintiötunnus: SKAL-STL. Kiintiöt ovat voimassa 9.2.2018 saakka, jonka jälkeen huoneet vapautetaan yleiseen myyntiin.

 

Sarjat ja viestihiihto

Lauantaina hiihdetään kymmenessä miesten ja kahdessa naisten kilpasarjassa sekä kuntosarjoissa ja lastensarjoissa. Lisäksi järjestetään leikkimielinen talvitikanheitto, jossa suksia ei tarvita. Tikkakilpailuun toivotaan kaikki talvipäiville osallistuvat huoltajat ym. joukolla mukaan. 

Sarjat

Miehet

 Sarja alle 45 v 5 km vapaa
 Sarja yli 45 v 5 km vapaa
 Sarja yli 50 v 5 km vapaa
 Sarja yli 55 v 5 km vapaa
 Sarja yli 60 v 5 km vapaa
 Sarja yli 65 v 5 km vapaa
 Sarja yli 70 v 3 km vapaa
 Sarja yli 75 v 2 km vapaa
 Sarja yli 80 v 2 km vapaa
 Sarja yli 85 v 1 km vapaa

 
 Naiset

 Sarja alle 40 v 5 km vapaa
 Sarja yli 40 v 5 km vapaa

 

 Kuntosarja (SKAL:n ja STL:n yhteinen)

 Naiset  5 km vapaa / perinteinen
 Miehet  5 km vapaa / perinteinen

 

Kuntosarjoihin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki hiihdosta kiinnostuneet. Osallistumisoikeuden saa suorittamalla osallistumismaksun 15 euroa. Kuntosarjat ovat yhteiset Suomen Taksiliitto ry:n kanssa.

Kuntosarjoissa ei jaeta palkintoja, vaan ainoastaan osallistumismitalit. Kuntosarjalaiset tulee ilmoittaa myös ilmoittautumislomakkeella. Mikäli kuntosarjalainen ei halua aikaansa tuloksiin, tulee ilmoittautumislomakkeeseen sarjamerkinnän perään kirjoittaa EI AIKAA.

Lapset

 Sarja alle 6 v 1 km vapaa
 Sarja alle 10 v 2 km vapaa
 Sarja alle 14 v 3 km vapaa
 
Huom! Ikärajaksi lasketaan se ikä, minkä kilpailija täyttää kilpailuvuonna.

 

Viestihiihto

Sunnuntaina 11.3. klo 11.00 alkaen kilpaillaan 3 x 5 km:n viestihiihdossa, jossa hiihto-tyyli on perinteinen ensimmäisellä osuudella ja vapaa muilla osuuksilla. Osanotto-oikeus on vain sääntöjen 4 §:n täyttävillä SKAL:n jäsenyhdistysten jäsenillä. Viestihiihdot ovat aiempien vuosien mukaisesti yhtä aikaa Taksiliiton kanssa siten, että SKAL:n ja STL:n hiihtäjät lähtevät yhtäaikaisesti. Kukin kilpailija voi hiihtää ainoastaan yhdessä joukkueessa.
 
Viestihiihtäjien nimet ja hiihtojärjestys on ilmoitettava kilpailukansliaan lauantaina 10.3. klo 17.00 mennessä. Joukkueenjohtajien tulee noutaa kilpailunumerot kilpailukansliasta hyvissä ajoin ennen kilpailun alkua.
 
Viestissä on kaksi sarjaa: Ensimmäisen sarjan muodostavat paikallisyhdistykset ja toisen muodostavat SKAL:n jäsenyhdistykset eli alueyhdistykset ja erikoisjärjestöt. Huom! Ikämiessarjoja ei enää ole. Lisäksi on SKAL:n ja STL:n yhteinen avoin sarja.

Säännöt ja osanotto-oikeus

Huolimatta siitä, että kilpailuilla on yhteinen järjestämisajankohta ja -paikka, viedään molempien yhdistysten kilpailu läpi yhdistyskohtaisten sääntöjen perusteella. Myös tulosluettelot ovat yhdistyskohtaiset. Poikkeuksena ovat SKAL:n ja Taksiliiton yhteiset avoimet kuntosarjat sekä yhteinen avoin viestihiihto.

Väärinkäsitysten ja mahdollisten protestien välttämiseksi on syytä huomioida kilpailu-sääntöjen 4 §:
”Kilpailuihin hyväksytään vain jäsen- ja automaksunsa edelliseltä vuodelta suorittaneet Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenet.
Kilpailuihin voivat osallistua myös yhtiömuotoisen kuljetusliikkeen osakas tai yhtiömies, joka pysyvästi työskentelee kyseisessä kuljetusliikkeessä.
Viimeksi mainitussa tapauksessa on paikallisyhdistyksen tai jäsenjärjestön annettava ilmoittautumisen yhteydessä luotettava kirjallinen selvitys muun kuin liikenneluvassa mainitun henkilön työskentelystä yhtiössä tai perheyrityksessä.”
Vaadittavien kirjallisten selvitysten tulee olla liiton toimistossa ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään 9.2.2018 mennessä. Muutoin ao. henkilöiden osanotto-oikeus voidaan evätä kilpasarjassa ja heidät voidaan siirtää kuntosarjaan.

Kilpailukanslia, lähtölistat ja tulokset

Kilpailukanslia sijaitsee joko Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulangolla, Aulangontie 93, Hämeenlinna tai Ahveniston moottoriradalla kilpailukeskuksessa, Poltinahontie 47, Hämeenlinna kilpailun aikataulujen mukaisesti.
 
Kilpailukanslia on auki seuraavasti:
  • perjantaina 9.3. Aulangolla klo 16.00 – 19.00
  • lauantaina 10.3. Ahvenistolla klo 9.00 – kilpailujen loppuun, klo 16.00 – 17.00 Aulangolla
  • sunnuntaina 11.3. Ahvenistolla klo 10.00 alkaen kilpailujen loppuun
 
Joukkueenjohtajien tulee noutaa kilpailunumerot kilpailukansliasta hyvissä ajoin ennen kilpailun alkua.
 

Voitelutilat

Ahveniston moottoriradan huoltorakennuksesta löytyy suksien huoltopiste. Aulangolla suksia voi huoltaa autokatoksessa, joka sijaitsee pysäköintialueen vieressä, hotellin tuntumassa.

Lähtölistat ja tulokset

Palkintojen jako ja kisaillallinen

Palkintojen jako

Yksilösarjojen palkintojenjako on lauantaina 10.3. klo 18.00 Aulangolla, Tawastia-salissa. Palkintojenjakotilaisuus on Suomen Taksiliitto ry:n ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n yhteinen tilaisuus. 
 
Viestien palkintojenjako tapahtuu välittömästi kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa.
 

Kisaillallinen

Kisaillallinen järjestetään palkintojenjaon jälkeen klo 19.00 Aulangolla. Sitovat pöytävaraukset illalliselle, tunnuksella SKAL-STL, tehdään suoraan Aulangolle, viimeistään 23.2.2018. Buffet-illallisen hinta on 32 €/aikuinen, 12 €/lapsi 4 – 14 v.
 
Varaukset: 

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: