SKAL Karting 2018

SKAL Karting 2018 -kilpailu järjestetään lauantaina 6.10. Jyväskylän Karting Centerin sisäradalla Jyväskylän Vaajakoskella.

Kilpailu alkaa kello 9.00  ja kisapäivä päättyy palkintojenjakoon noin kello 14.50. Ensimmäisen ajoryhmän kokoontuminen radalla klo 8.30. (muutokset aikatauluun mahdollisia)

Ilmoittaudu tästä

viimeistään 27.9.2018!

Kilpailun järjestävät SKAL Keski-Suomi ry, SKAL Suoritealat ry – Keski-Suomen alueosasto ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry.

Rata

Jyväskylän Indoor Karting Center sijaitsee Jyväskylän Vaajakoskella, osoitteessa Konttisentie 8, 40800 Vaajakoski.

Rata sijaitsee Vaajakosken teollisuustalossa, vain viiden minuutin ajomatkan päästä Jyväskylän keskustasta. Rata on rakennettu pinta-alaltaan 2700 m2 halliin, jossa on automaattinen häkäarvojen mukaan säätyvä ilmanvaihto. Todella vauhdikkaan radan pituus on noin 270 metriä. Huippukuntoinen, juuri uusittu Rimo Evo6 -kalusto takaa tasaiset kilpailut eikä tarkka ajanotto jätä selittelyn varaa.

Kilpailun sarjat

SKAL Karting kisassa ajetaan
  • alle 40 v. sarja
  • yli 40 v. sarja
  • joukkuekilpailu
  • naisten sarja (jos ilmoittautuneita)
Eri sarjojen osallistujat ajavat keskenään samoissa ryhmälähdöissä. Sarjajako huomioidaan lopputuloksia laskettaessa. 
 
Joukkuekilpailussa kilpaillaan SKAL Karting -kiertopalkinnosta. Kolmehenkisten joukkueiden tulokset määräytyvät yksilökilpailun tulosten perusteella, siten että 1. sijasta saa yhden pisteen joukkuekilpailuun. 2. sijasta kaksi pistettä jne.
 
Huom! Eri sarjojen osallistujat kootaan samaan tulosluetteloon, jolloin jokainen sijapiste on jaossa vain yhdelle kilpailijalle. 
 
Se joukkue, jonka yhteenlaskettu pistemäärä on pienin, voittaa kilpailun.
 
Joukkueen jäsenet voivat edustaa kumpaa yleistä luokkaa tahansa. Joukkue saa kuitenkin miinuspisteitä, mikäli joukkueen jäsenten yhteenlaskettu ikä ei ole vähintään 90 vuotta.
 

Esimerkki joukkuekilpailun pistelaskusta

Joukkueen ”Batman”  muodostavat 27 v., 29v. ja 17v. kilpailijat. Joukkueen yhteenlaskettu ikä on 73 vuotta. Tämä joukkue saa 17 miinuspistettä tulokseensa (90 – 73 = 17). 
Kilpailijat sijoittuvat kilpailussa sijoille 1. , 10. ja 17. Heidän joukkuepistemääränsä on 28 pistettä (1+10+17), johon lisätään 17 miinuspistettä. Joukkueen tulos on siis 45 pistettä.
 
Joukkueen ”Ilves” muodostavat 38v., 30v., ja 45v. kilpailijat. Joukkueen yhteenlaskettu ikä on 113 vuotta. Tämä ylittää vaaditun 90 vuoden rajan ja joukkue ei saa miinuspisteitä (huom! iän ylittämisestä ei myöskään saa hyvityspisteitä). Kilpailijat sijoittuvat sijoille 9. , 15. ja 20. Joukkueen pistemäärä ja tulos on 44 pistettä (9+15+20). Joukkue ei saa ikänsä puolesta miinuspisteitä.
 
Joukkue ”Ilves” sijoittuu joukkuekisassa paremmin.
 
Joukkueet on ilmoitettava viimeistään kilpailupäivänä, ennen ensimmäisen aika-ajoryhmän alkua.

Osallistuminen

Osallistumisoikeus on SKAL:n jäsenyrittäjillä sekä heidän perheenjäsenillään ja työntekijöillään.

Huom! Turvallisuussyistä kilpailun ikäraja on 16 vuotta. Tätä nuoremmat voivat osallistua kilpailuun ainoastaan Jyväskylän Indoor Karting Centerin myöntämällä erikoisluvalla.

Osallistumismaksu ja palkinnot

Osallistumismaksu sisältää lämmittely-, aika-ajo ja finaalikilpailun, lounaan sekä kahvitarjoilun.

Osallistumismaksu on 35€/hlö ja se tulee maksaa ennen kilpailua omatoimisesti tilille: 
SKAL Keski-Suomi ry IBAN: FI87 5290 0220 3022 00  /  OKOYFIHH
Maksun viestitietoon on merkittävä henkilöt, joita maksusuoritus koskee.

Joukkuekilpailuun osallistumisesta ei peritä osallistumismaksua.

Sarjojen (yli 40v. / alle 40v./ naiset) kolme parasta palkitaan. Lisäksi paras joukkue saa vuodeksi palkintokaappia koristamaan tavoitellun SKAL Karting kiertopalkinnon.

Huomioithan, että osallistumismaksua ei palauteta, mikäli kilpailija hylätään kilpailusta sääntörikkeen tms. vuoksi.

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittaudu tästä

viimeistään 27.9.2018!
 
Kilpailuun mahtuu 45 kilpailijaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli enimmäisosallistujamäärä on saavutettu, saat ilmoituksen, että olet jonossa mahdollisesti vapautuville paikoille.
 
Ilmoittautuessa on kerrottava:
  • Nimi
  • Ikä
  • Yhdistys, jota kilpailija edustaa (yhdistys voi olla joko paikallis- tai alueyhdistys tai erikoisjärjestö)
  • Sähköpostiosoitteen, johon saat myös eräluettelon kilpailua edeltävällä viikolla. 
Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kilpailuun on rajallinen määrä paikkoja, joten varauksia ei voida vastaanottaa. Ilmoittautumalla osallistuja myös sitoutuu noudattamaan radan sääntöjä ja ratavirkailijoiden antamia määräyksiä.
 
Ilmoittautumisen lopuksi kilpailijan on vielä maksettava osallistumismaksu SKAL S Keski-Suomen alueosaston tilille: SKAL Keski-Suomi ry IBAN: FI87 5290 0220 3022 00  /  OKOYFIHH sekä selkeästi merkittävä maksusuorituksen viestitietoon kilpailijoiden nimet, joita kyseinen maksusuoritus koskee.

Lisätietoja:

Jouni Bergroth
Aluepäällikkö (Kuopio)
SKAL Itä-Suomi ry
+358 9 478 99 442

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: