Puutavaraseminaari "Puulla parempiin päiviin"

Perinteinen puutavaraseminaari pidetään Virkistyshotelli Yyterissä perjantaina 24. syyskuuta 2021. Seminaarin teemana on ”Puulla parempiin päiviin” ja puheenvuoroissa on esillä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia metsäalan tulevaisuuden teemoja. Seminaaripäivän päätteeksi on Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n 50-vuotisjuhlaillallinen.

Seminaarin avaa Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n puheenjohtaja Jarkko Vartiamäki ja kuorma-autoliikenteen ajankohtaisilla teemoilla jatkaa SKAL ry:n puheenjohtaja Jani Ylälehto. Yhteistyöjäsenen tervehdys tulee Neste Oyj:ltä.

MEP Petri Sarvamaa (Kansallinen Kokoomus, Euroopan kansanpuolueen ryhmä) avaa kuulijoille EU:n metsäpolitiikkaa. Skenaarioita EU:n ja kansallisen metsäpolitiikan vaikutuksista metsäalan toimijoiden tuloihin ja omaisuuden arvoon talouden avaa tutkimusjohtaja Pasi Holm Taloustutkimus Oy:stä. OP Yrityspankin Santeri Rautio ja Jussi Karjalainen avaavat näkökulmia metsäalan yritysrahoitukseen. Asiakastahon tulevaisuuden näkymistä kertoo Metsäliitto Osuuskunnan liiketoimintajohtaja Juha Mäntylä MetsäGroupista.

 • Ilmoittautuminen: sunnuntaihin 12.9.2021 mennessä, katso ilmoittautumisohjeet ja peruutusehdot alta.
 • Osallistumismaksut: seminaari 100,00 €, seminaari ja juhlaillallinen 190,00 €, vain juhlaillallinen 90,00 €
 • Lisätietoja: Kari Palojärvi, kari.palojarvi@skal.fi, puh. 0500 376 618

Seminaarin järjestävät yhteistyössä SKAL ry ja Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittaudu seminaariin tästä viimeistään sunnuntaina 12.9. tai Salla Laurin, puh. (09) 478 99 323, salla.laurin@skal.fi.

Myös avecit ovat tervetulleita seminaariin ja illalliselle. Mikäli avecin maksajana on eri, täytä erillinen ilmoittautumislomake. Huom! MKY:n vuosikokoukseen ja illalliselle lauantaina 25.9.2021 on erillinen ilmoittautuminen! Yllä olevalla lomakkeella ilmoittaudutaan vain 24.9. Puutavaraseminaariin ja MKY:n 50-vuotisjuhlaillalliselle.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Maksuton peruutus 12.9. asti. 13.9. jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme perimään järjestäjille koituvat kustannukset, ellei paikkaa saada myytyä toisaalle.

Mahdollinen peruutusilmoitus tehdään Sallalle (yhteystiedot yllä) sähköpostitse tai puhelimitse. Majoitus tulee peruuttaa suoraan hotellille.

Majoitus

Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksen. SKAL on varannut majoituskiintiön Virkistyshotelli Yyteristä ajalle to-su 23.-26.9. Varaukset kiintiöstä tehtävä viimeistään 23.8.2021. Tämän jälkeen hotelli käyttää päivän majoitushintaa.

Huonehinnat:
 • 2 hlö:n huone 65,00  euroa/hlö/vrk/huone          
 • 1 hlö:n huone 105,00 euroa/hlö/vrk/huone
Huonehinta sisältää aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön niiden aukioloaikoina. Ilmainen parkkipaikka sekä wifi ovat käytössä.
Varaukset myyntipalveluun sähköpostitse:  info@virkistyshotelli.fi tai myynti@virkistyshotelli.fi
HUOM! Kiintiössä olevat huoneet tulee varata sähköpostitse, ei internetin kautta. Käytä varatessa kiintiötunnusta MKY.

Ohjelma

Ohjelman muutokset mahdollisia.

09:00–10:00 Ilmoittautuminen ja kahvi

10:00–12:00 Tervetulotoivotus, Jarkko Vartiamäki, puheenjohtaja, MKY ry
- Seminaarin avaus ja ajankohtaista kuorma-auto liikenteestä, Jani Ylälehto, puheenjohtaja, SKAL ry
- Yhteistyöjäsenten tervehdys, Aki Lehto, Neste Oyj
 
EU ja metsäpolitiikka, MEP Petri Sarvamaa, Kansallinen Kokoomus, Euroopan kansanpuolueen ryhmä
 
12:00–13:00 Lounas
 
13:00–13:30 Skenaarioita EU:n ja kansallisen metsäpolitiikan vaikutuksista metsäalan toimijoiden tuloihin ja omaisuuden arvoon talouden, Pasi Holm, tutkimusjohtaja Taloustutkimus Oy
 
13:30–14:00 Näkökulmia metsäalan yritysrahoitukseen, Santeri Rautio ja Jussi Karjalainen, OP Yrityspankki
 
14:00–14:30 Tulevaisuuden näkymiä asiakastaholta, Juha Mäntylä, Metsäliitto Osuuskunnan liiketoimintajohtaja, MetsäGroup
 
14:30–15:30 Keskustelua, seminaarin päättäminen ja kahvit
 
19:00 Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n 50-vuotisjuhlaillallinen

Ladattavat tiedostot

Turvallisuus

Turvallinen osallistuminen tehdään yhdessä - huomioithan nämä jo ennen tapahtumaa!

 • Älä tule oireisena paikalle! Peruuta osallistuminen Sallalle.
 • Jos matkustat ulkomailla tai olet paikassa, jossa on ollut paljon ihmisiä kahden viikon aikana ennen seminaaria, suosittelemme käymään koronatestissä​ ennen seminaaria.
 • Käytä maskia.
 • Pidä turvaväliä esimerkiksi jonotustilanteissa.
 • Pidä huolta käsihygieniasta​. Pese kädet ja käytä käsidesiä.
 • Yski ja aivasta hihaan.
 • Noudata viranomaisten, järjestäjien ja hotellin ohjeita.

Vahvistuskirjeessä syyskuussa saat saapumisohjeet sekä ajantasaiset turvallisuusohjeet. Huolehdimme, että seminaarissa on saatavilla käsidesiä ja maskeja.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: