Liittokokous 9.6.2018 Jyväskylässä

Kuva: Jyväskylän kaupunki, Merja Huovelin

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n liittokokous pidetään 9.6.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Liittokokousviikonlopun tapahtumat alkavat jo perjantaina 8.6. Tutustu tarkemmin ohjelmaan alla.

Kokouskutsu jäsenjärjestöille ja logistiikkajäsenille on lähetetty maaliskuussa ja se on julkaistu Kuljetusyrittäjä-lehdessä 2/2018. SKAL:n sääntöjen mukaan liiton varsinaisina jäseninä ovat alueyhdistykset ja erikoisjärjestöt. Äänioikeus liittokokouksessa on edellä mainittujen jäsenyhdistysten valitsemilla liittokokousedustajilla sekä logistiikkajäsenillä.

Liittokokoustapahtumat ovat avoimia tilaisuuksia, joihin voivat ilmoittautua osallistujaksi ennakkoon kaikki jäsenyrittäjät, heidän seuralaisensa ja SKAL:n yhteistyöjäsenet.  Liittokokouksen aikana järjestämme myös oheisohjelmaa. Tapahtumiin osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista oman alueyhdistyksen tai erikoisjärjestön toimistoon huhtikuun loppuun mennessä. Kysy tarkemmat tiedot omasta alueyhdistyksestäsi tai erikoisjärjestöstä. Kokouspaikalla ei ole enää mahdollista ilmoittautua.

Liittokokouksen yhteydessä vietetään myös SKAL:n veteraanijäsenpäivää. Veteraanijäsenet saavat kutsun tapahtumaan huhtikuun alussa.

Anne Valtonen
Tapahtumakoordinaattori, Kuljetuskeskusten Liiton toimistonhoitaja
+358 9 4789 9355
+358 400 716 840

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: