Osallistujille

Tule mukaan Kuljetusyrittäjäpäiville 7–8.6.2019 Lahteen!
Kuljetusyrittäjäpäivät

Kuljetusyrittäjäpäivillä tapaat tuttuja ja pääset tutustumaan kuljetusalalla työtä tekeviin henkilöihin ympäri Suomen. Näet tapahtuman aikana Kuljetusyrittäjän parhaat palvelut -messuilla, mitä uutta yhteistyökumppanimme tarjoavat alan yrittäjille. Osana Kuljetusyrittäjäpäiviä on myös SKAL:n liittokokous. Kuljetusyrittäjäpäivien kävijöiden kesken arvontaan 1000 euron Aurinkomatkojen lahjakortti.

Tarjolla on monenlaista oheisohjelmaa päivien aikana, niin ammatillista kuin rennompaakin rientoa. Emme ole unohtaneen perheen pienimpiä tai nuorisoakaan. Heille löytyy taitoon, tarkkuuteen ja rentoon pelailuun liittyviä aktiviteetteja. Ohjelma löytyy tältä sivulta.

Kuljetusyrittäjäpäiville olet tervetullut koko perheen tai yrityksen voimin, ja tapahtuma on avoin kaikille osallistujille.

SKAL:n liittokokoukseen voivat osallistua vain jäsenyrittäjät. Liittokokousedustajat ilmoittautuvat jäsenyhdistyksen kautta. SKAL:n veteraanijäsenet saavat kutsun tapahtumaan maaliskuun aikana.

Ilmoittaudu tapahtumaan ja oheisohjelmiin viimeistään 3.5. tästä >

Seuralaisen tiedot ja valinnat tulee ilmoittaa ilmoittautumislomakkeen kautta omana tallennuksena.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruttua osallistumista ei saada myytyä edelleen, peritään peruutusmaksu alla olevan mukaisesti.
3.5. saakka maksuton peruutus
4.-21.5. veloitus 10 % osallistumismaksuista
22.5. alkaen peritään koko osallistumismaksu

Ladattavat tiedostot

Ota yhteyttä

Anne Valtonen
Anne Valtonen
Järjestöpäällikkö, Kuljetuskeskusten Liiton toimistonhoitaja
+358 9 4789 9355
+358 400 716 840
Sanna Hämäläinen
Sanna Hämäläinen
Tapahtumakoordinaattori
+358 9 478 99 357
+358 40 703 0899

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: