Kuljetusyrittäjäpäivät 2019

Tervetuloa Kuljetusyrittäjäpäiville 7.-8. kesäkuuta 2019 Lahteen!
Kuljetusyrittäjäpäivät

SKAL järjestää ensimmäiset valtakunnalliset Kuljetusyrittäjäpäivät ensi kesäkuussa Lahden Sibeliustalolla. Kaksipäiväisessä tapahtumassa nautit niin ammatillisesta asiaohjelmasta kuin rennosta yhdessäolosta halutessasi koko perheen voimin. Pääset tutustumaan Kuljetusyrittäjän parhaat palvelut
-messuilla alan tuoreeseen tarjontaan ja voit verkostoitua kuljetusalan toimijoiden kanssa. Tapahtuma huipentuu Kuljetusyrittäjägaalaan lauantai-iltana.

Kuljetusyrittäjäpäivät ovat avoin tilaisuus kaikille kiinnostuneille. Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon. Ilmoittautuminen alkaa keväällä 2019. Laita päivämäärät muistiin jo nyt!

Ohjelma

Perjantai 7.6.2019

14–17        Rentoa ohjelmaa koko perheelle:
                  - Kuljetusyrittäjän parhaat palvelut -messut
                  - Yritysvierailuja
                  - Tietoiskuja
                  - Lasten puuhapaikka perheiden käytössä

19–23        Kuljetusyrittäjän parhaat palvelut -messut jatkuvat klo 21 saakka
                  - Rento illanvietto messutunnelmassa

Lauantai 8.6.2019

8.30           Liittokokousilmoittautuminen
9.30           SKAL:n liittokokous
10–13        Kokouksen ajan oheisohjelmaa

13–14        Lounas

14–16.30   SKAL All Stars -keskustelu ja muuta ammatillista ohjelmaa
                   - Lapsiparkki

18.30–01   Kuljetusyrittäjägaala (K18)
                   - Palkitsemiset ja huomionosoitukset
                   - Juhlaillallinen
                   - Illan esiintyjä Turo´s Hevi Gee

Messuilla mukana

Iveco on CNH Industrial N.V. -yrityksen tuotemerkki. CNH Industrial N.V. on maailman johtava tuotantohyödykkeisiin keskittyvä yritys, joka on noteerattu sekä New Yorkin että Milanon pörsseissä. Iveco suunnittelee, valmistaa ja markkinoi laajaa valikoimaa kevyitä, keskiraskaita ja raskaita hyötyajoneuvoja, maastokuorma-autoja ja muita ajoneuvoja. 

Tutustu ajoneuvoihimme tästä

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja yksi alansa vastuullisimmista yrityksistä. Tarjoamme mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa kehittämällä laadukkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin.

Tutustu tuotteisiimme tästä

Kun vastuullisuus, laatu ja kotimaisuus ratkaisevat, valintasi on suomalainen Neste. Nesteen asiakkaana varmistat, että tukenasi ovat ovat aina markkinoiden parhaat ratkaisut ja tuotteet, jotka on kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Tehostat liiketoimintaasi digitaalisten palveluiden sekä eri maksamisen vaihtoehtojen avulla. Maan laajin asemaverkosto palvelee sinua tienpäällä, juuri siellä missä liikut.

Tutustu meihin tarkemmin tästä.

Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät on yksi Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n yhdeksästä alueyhdistyksestä ja olemme vanhin alueellinen ammattiautoilijoiden yhdistys, yhdistyksemme perustettiin Hämeeseen 1951. Toimialueemme kattaa Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen sekä Pirkanmaan ja meihin kuuluu 28 paikallisyhdistystä kattaen koko toimialueemme. Toimimme kuljetuspalveluita tarjoavien yrittäjien ja yritysten muodostamien paikallisyhdistysten yhdyssiteenä ja valvomme jäsenistömme toiminnallisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja. Toimistomme on Hämeenlinnassa.

LAHDEN SEUDUN KULJETUSYRITTÄJÄT RY

Lahden Seudun Kuljetusyrittäjät ry perustettiin jo vuonna 1926, joten olemme koko valtakunnantasolla aivan ensimmäisiä paikallisia ammattiautoilijoiden yhdistyksiä, joita on Suomeen perustettu. Olemme vanhin Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry:n paikallisyhdistys ja toimialueemme kattaa Lahden ja lähikunnat. Yhdistyksemme tarkoituksena on toimia kuljetuspalveluita tarjoavien  yrittäjien ja yritysten yhdyssiteenä yhdistyksen toimialueella ja valvoa jäsenistömme toiminnallisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja.

Ota yhteyttä

Anne Valtonen
Anne Valtonen
Tapahtumakoordinaattori, Kuljetuskeskusten Liiton toimistonhoitaja
+358 9 4789 9355
+358 400 716 840

skal_liittokokous_2018

Tunnelmia viime vuoden liittokokouksesta.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: