Viestinnän asiantuntija

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry hakee

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän järjestömaailmassa, 40 asiantuntijasta koostuvan rennon työyhteisön sekä tilaisuuden palvella jäsenyrityksiä, päättäjiä ja kaikkia alasta kiinnostuneita laadukkaalla viestinnällä. Toimipisteemme on Helsingin Pohjois-Haagassa.

Työtehtäviin kuuluvat:

  • SKAL:in verkkopalveluiden ylläpitäminen ja kehittäminen (internet, extranet, sosiaalinen media, sähköiset uutiskirjeet)
  • toimittajan tehtävät jäsenlehteen ja verkkosivuillemme
  • sisällöntuotanto verkkosivuille
  • kyselyiden toteuttaminen sähköisillä työkaluilla
  • verkkosivujen ylläpitäjien koulutusta
  • projektityötä ja tapahtumien järjestelyä
  • mediaseurantaan, ulkoiseen tiedotukseen ja mediasuhteiden hoitoon liittyviä tehtäviä
  • pienimuotoisia taittotöitä ja kuvankäsittelyä sekä valo- ja videokuvausta.

SKAL osallistuu logistiikka- ja kuljetusalan päätöksentekoon Suomessa ja EU:ssa ja reagoi päivittäisiin tapahtumiin. Kolmihenkiselle viestintä- ja lehtitiimillemme tämä merkitsee dynaamista toimintaympäristöä. Toimimme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja perinteisessä verkkomediassa, ja toteutamme 8 laadukasta Kuljetusyrittäjä-lehden (64 s.) numeroa vuodessa. Hyvä tilannetaju ja nopea reagointikyky ovat avuksi.  Arvostamme myös organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa otetta. Toivomme, että henkilöllä on hyvä käytännön tuntuma sähköisiin julkaisuvälineisiin, yhteisöviestinnän työkalupakki hallussaan, erinomainen suomen kielen ja vähintään hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.

SKAL:n käyttämät ohjelmistot: MS Office; Adobe PhotoShop, Adobe InDesign, Drupal-verkkojulkaisujärjestelmä, Webropol-kyselytyökalu, Koodiviidakon uutiskirje- ja mediaseurantapalvelut sekä ePressi.com; Google Analytics -kävijäseurantasovellus sekä sosiaalisen median palvelut (Facebook, Twitter, Youtube).

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Heini Polamo; heini.polamo@skal.fi. Tiedustelut puhelimitse ke 10.1. klo 10-11 ja ti 16.1. klo 10-11, muina aikoina sähköpostitse.

Kiinnostuitko?

Suosittele itseäsi tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 21.1.2018 osoitteeseen heini.polamo@skal.fi

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 5 300 kuljetusyritystä ympäri Suomea. www.skal.fi @SKALry

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: