Lakimies

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry hakee lakimiestä nykyisen lakimiehen opintovapaan sijaiseksi kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan jäsenyritystemme juridista neuvontaa ja toimeksiantoja.

Valittava henkilö toimii myös kouluttajana tavaraliikenteen yrittäjätutkintoon valmentavissa koulutuksissa sekä hoitaa järjestön sisäisiä lakiasioita. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä kuljetusalan juridiikan ammattilaiseksi. Tiimissä työskentelee lisäksesi toinen lakimies sekä kolme asiantuntijaa.

Odotamme palveluhenkisyyden ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi erityisesti sopimus- ja työoikeuden osaamista, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyotteeseen ja olet innokas jakamaan asiantuntemustasi jäsenyrityksillemme.

Arvostamme jäsenlähtöistä ongelmanratkaisukykyä ja työkokemusta lakimiestehtävistä esim. asianajotoimistossa, mikä voi olla hankittu myös opintojen ohessa. Kokemus neuvontatehtävistä edesauttaa lakimiehen tehtävien menestyksellistä hoitoa.

Lisätietoja tehtävästä saat asiantuntijapalveluiden johtaja Petri Murrolta, puh: 040 762 2140 tai sähköpostitse petri.murto@skal.fi

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen tulee lähettää 25.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteella  petri.murto@skal.fi. Sähköpostin otsikkoon tulee merkitä "Lakimies". Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 5 300 kuljetusyritystä ympäri Suomea. www.skal.fi @SKALry

 

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: