Lakimies

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry hakee lakimiestä nykyisen lakimiehen opintovapaan sijaiseksi kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan jäsenyritystemme juridista neuvontaa ja toimeksiantoja.

Valittava henkilö toimii myös kouluttajana tavaraliikenteen yrittäjätutkintoon valmentavissa koulutuksissa sekä hoitaa järjestön sisäisiä lakiasioita. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä kuljetusalan juridiikan ammattilaiseksi.

Edellytämme palveluhenkisyyden ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi erityisesti sopimus- ja työoikeuden osaamista, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme jäsenlähtöistä ongelmanratkaisukykyä ja muutaman vuoden työkokemusta lakimiestehtävistä esimerkiksi asianajotoimistossa. Kokemus neuvontatehtävistä edesauttaa lakimiehen tehtävien menestyksellistä hoitoa.

Lisätietoja tehtävästä saat asiantuntijapalveluiden johtaja Petri Murrolta 7.2. kello 13–15 tai 13.2. kello 14–16 puhelimella 040 762 2140 tai sähköpostitse petri.murto@skal.fi.

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen tulee lähettää 18.2.2018 mennessä sähköpostilla osoitteella petri.murto@skal.fi. Sähköpostin otsikkoon tulee merkitä "Lakimies".

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 5 300 kuljetusyritystä ympäri Suomea. www.skal.fi @SKALry

 

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: