Avoimet paikat: Tapahtumakoordinaattori

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry hakee tapahtumakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen.
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, yli 40 asiantuntijan rennon työyhteisön sekä tilaisuuden palvella kuljetusalan jäsenyrityksiä ja kaikkia alasta kiinnostuneita. Toimipisteemme on Helsingin Pohjois-Haagassa.
 
Työtehtäviin kuuluvat:
  • Monipuolisten SKAL-tapahtumien järjestäminen ja markkinointi
  • Jäsenpalveluiden ja -tuotteiden myynti
  • Tapahtumaviestintä sekä tapahtumien hallinta          
  • Projektityö ja vaihtelevat järjestötyöt
 
Odotamme sinulta kykyä toteuttaa onnistuneita jäsentapahtumia, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa otetta. Toivomme sinun sopeutuvan yrittäjähenkiseen toimintaympäristöömme, jossa viestinnälliset taidot sekä luonteva ja vastuullinen toimintatapa auttavat onnistumaan tehtävässä. Edellytämme hyvää MS Office-ohjelmien tuntemusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito sekä kokemus Kilta-jäsenrekisteristä ja verkkosivujen ylläpidosta ovat eduksi. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa tapahtumakoordinaattori Anne Valtonen; anne.valtonen@skal.fi. Tiedustelut puhelimitse ti 6.11. klo 10-11 ja to 8.11. klo 9-10, muina aikoina sähköpostitse.
 

Kiinnostuitko? 

Suosittele itseäsi tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 19.11.2018 osoitteeseen anne.valtonen@skal.fi 
 
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 5 000 kuljetusyritystä ympäri Suomea. www.skal.fi @SKALry

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: