Avoimet paikat

Nykyisen toimitusjohtajamme eläköityessä haemme

Toimitusjohtajaa

vastaamaan SKAL:n toiminnasta, neuvonta- koulutus- ja palvelutoiminnasta sekä tiedotuksesta muiden paikallisjärjestöjen kanssa. Toimitusjohtajan roolissa korostuu paikallisjärjestöjen puolesta ja niiden kanssa tehtävä edunvalvontatyö. Hän myös kehittää organisaatiota ja rakentaa yhteiskuntasuhteita. Toimitusjohtajan  vastuulle kuuluvat myös henkilöstö- ja  talousasiat.
 
Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä usean vuoden kokemusta tulosvastuullisena esimiestyöstä ja johtotehtävistä. Kokemus palveluorganisaation johtamisesta sen kehittämisestä sekä kokemus markkinoinnin, viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden alueilta ovat edellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Toivomme myös järjestötoiminnan tuntemusta sekä kokemusta alueellisten organisaatioiden kanssa toimimisesta. 
 
Olet tottunut osallistamaan ja johtamaan verkostoja. Olet innostava johtaja sekä joukkuepelaaja. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja olet työskentelyotteeltasi suunnitelmallinen, tavoitteellinen sekä pitkäjänteinen. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito on eduksi.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän sekä mukavat työkaverit. Tervetuloa osaksi ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöämme.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat SKAL:n puheenjohtaja Jani Ylälehto ti 12.1. klo 9.00 - 10.00 ja ti 19.1. klo 15.00 - 16.00, puh. 040 092 2636 sekä MPS-konsultti Roy Herold ke 13.1. klo 15.30 – 16.30 ja ke 20.1. klo 11.00 – 12.00, puh. 040 060 1760. Lähetä hakemuksesi ja CV:si täällä viimeistään 26.1.2021 mennessä.
 
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 4 500 kuljetusyritystä ympäri Suomea.  www.skal.fi @SKALry.  

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: