Kuljetusyrittäjän johtamisvalmennus

Kuljetus- ja logistiikka-alan yrittäjien ja johtajien osaaminen on keskeinen yrityksen menestystekijä. Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä yrityksen vahvuuksiksi korostuu rautainen ammattitaito, johtaminen ja liiketoimintaosaaminen.

SKAL ja TTS yhteistyössä antavat loistavan tilaisuuden hankkia lisää tietoa ja taitoa yrityksen liiketoiminnan ja johtamisen kehittämiseen. Koulutuksesta tarttuu taskuun käytännön tietopohja ja työkaluja kuljetusyrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa yrittäjän ammattitutkinto tai yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti kuljetusliikkeiden omistajayrittäjille, palkatuille johtajille ja sukupolvenvaihdosta suunnitteleville. Koulutuksen sisällöissä keskitytään kuljetusliikkeen vahvaan johtamiseen ja talouden ja toiminnan kehittämiseen.

Miksi?

Osallistuja saa koulutuksesta huikeat tiedot ja taidot kuljetusyrityksen johtamisesta ja yritystoiminnan kehittämisestä. Kurssin aikana perehdytään ASKI+ -palveluun, kuljetusyrityksen täydelliseen tietopankkiin, joka hallitsee yrityksesi keskeisimmät tiedot ja muistaa puolestasi umpeutuvat luvat ja kuljettajien koulutustarpeet. Osallistuja saa myös arvostetun DiSC®-henkilöprofiilin johtamisen tueksi.

Milloin?

Kuljetusyrittäjän johtamisvalmennus järjestetään seuraavan kerran 13–14.12.2018.

Mistä koostuu?

Lähijaksojen ja koulutuksen sisällöt muodostuvat seuraavista osa-alueista:

  • ASKI+ yritystoiminnan digitaalinen ohjauspyörä
  • DiSC®-henkilöprofiili ja profiilin arviointi
  • Yrittäjä johtajana ja johtamisvalmiuksien kehittäminen
  • Yrittäjän hyvinvointi ja jaksaminen
  • Työsuhde- asiat kuljetusyrittäjän näkökulmasta
  • Kustannuslaskenta ja kuljetustalous
  • Kuljetusliikkeen talouden suunnittelu, ohjaus ja seuranta
  • Kuljetusyrityksen riskien hallinta ja sopimukset
  • Asiakkuudet, myynti- ja markkinointi
  • Oman yrityksen tulevaisuuden suunnittelu ja liiketoiminnan kehittäminen

 

Hinnat?

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jossa osallistujan omarahoitusosuus on 1.495 euroa (+ alv 24%). Oppisopimusta voi tiedustella myös oman asuinpaikkakunnan oppisopimustoimistosta. Koulutukseen voi osallistua myös suorittamatta tutkintoa, jolloin koulutuksen hinta on 2.990 euroa (+ alv. 24 %). Valmennuspäivien aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas ja mahdolliset matka- ja majoituskulut ovat omakustanteisia. 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua valmennukseen alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautumislinkki on aina avoinna, vaikka valmennus ei olisi juuri alkamassakaan. Näin voit ilmoittatua jo valmiiksi myöhemmin alkavaan valmennukseen ja saada tietoa valmennuksen alkamisesta.

Ilmoittaudu valmennukseen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Matti Grönfors, SKAL ry
matti.gronfors@skal.fi
p. 0500 847 864

Minna Karppinen, TTS
minna.karppinen@tts.fi
p. 050 3879 523

Kysy lisää

Matti Grönfors
p. 0500 445 585
matti.gronfors@skal.fi

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: