SKAL - huomisen tiennäyttäjä

Kuljetus Leistilä Oy on vuoden 2019 SKAL Kuljetusyritys

Lautakunta valitsi vuoden Kuljetusyritykseksi lahjakkaan verkostoitujan, Kuljetus Leistilä Oy:n Nakkilasta. Yritys on tuonut markkinoille ratkaisuja, joissa pienennetään hiilijalanjälkeä yhdistelemällä kuljetuksia, jo 1990-luvulla.

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
22.7.2019
Raskaan liikenteen @SuomenPoliisi valvonta aiheena tiistaiaamun @yleuutiset #Aamutv:ssä, mukana Etelä-Suomen Kuljet… https://t.co/82onpXbvci

Tapahtumat

9.8.2019 - 10.8.2019
| Tapahtuma
30.8.2019 - 31.8.2019
| Tapahtuma
20.9.2019 - 21.9.2019
| Tapahtuma
31.10.2019
| Tapahtuma

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: