SKAL - huomisen tiennäyttäjä

Kotimainen kuljetusala tarvitsee tavoitteellista EU-vaikuttamista

Noin 70 prosenttia kuljetusalaa sitovista laeista säädetään EU-tasolla. Suomen tulee olla tarkkana EU-päätöksenteossa, sillä maamme kilpailukyky Euroopan päämarkkinoiden reuna-alueella perustuu kuljetuksien ja logistiikan toimivuuteen. SKALin tuoreen EU-vaikuttamisohjelman keskiössä ovat verotus, päästövähennyskeinot ja kilpailukyky markkinoilla.

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
25.5.2022
RT @MurtoPetri: Yritysvierailulla Kuopiossa Lähivaara Oy:ssä. Yrityksen toimialana on raakapuukuljetukset ja terminaalilogistiikka.… https://t.co/Kv78VgWPwG

Tapahtumat

10.6.2022
| Tapahtuma
12.8.2022 - 13.8.2022
| Tapahtuma
19.8.2022 - 20.8.2022
| Tapahtuma
27.8.2022
| Tapahtuma

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: