SKAL - huomisen tiennäyttäjä

Uutiset ja lausunnot

27.9.2022
Tiedotteet
SKAL ry
Koneyrittäjät ry
Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry
Suomen Yrittäjät
23.9.2022
Tiedotteet
SKAL ry

SKAL KULJETUSBAROMETRI 3/2022: KULJETUSYRITYSTEN NÄKYMÄT LOPPUVUODELLE ENNAKOIVAT TALOUDEN TAANTUMAA – SUOMEN SAAVUTETTAVUUDEN V

Jakeluvelvoitteen alentaminen kesän aikana alensi selkeästi dieselin hintaa, myös raakaöljyn hinta on tullut ainakin hetkellisesti alas. Tästä huolimatta yli puolella SKAL Kuljetusbarometriin vastanneista laski kannattavuus kesän aikana. Kuljetusmäärät eivät kehittyneet ennustetusti, ja loppuvuodelle ennakoidaan kuljetusten kysynnän heikkenemistä. SKAL esittää ammattidieselin kiirehtimistä taantuman torjumiseksi:
 
- Valitettavasti näyttää siltä, että korkeiden kustannusten painamana olemme menossa kohti taantumaa. Sille on painettava jarrua päätöksillä, jotka edistävät yleistä toimeliaisuutta sekä parantavat yritysten ja koko Suomen kilpailukykyä. Logistiikkakustannusten hillitseminen on Suomen saavutettavuuden ja houkuttelevuuden kannalta merkittävässä roolissa, kuvaa toimitusjohtaja Anssi Kujala.
Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
3.10.2022
RT @Autotoday_fi: SKAL ja Taksiliitto vastustavat liikennelupamaksujen korotuksia https://t.co/dVnxGLtqKK #Autotoday_fi

Tapahtumat

11.10.2022 - 10.11.2022
| Tapahtuma
28.10.2022 - 29.10.2022
| Tapahtuma
31.10.2022
| Tapahtuma
2.11.2022
| Tapahtuma
2.11.2022
| Tapahtuma

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: