SKAL - huomisen tiennäyttäjä

DIESELIN HINTA YLITTI SIETOKYVYN, AMMATTIDIESEL OTETTAVA NYT KÄYTTÖÖN

Dieselin hinta on noussut viimeisen vuoden aikana peräti 29 senttiä litralta. Se kurittaa kohtuuttomasti suomalaista tavaraliikennettä. Vuodenvaihteessa lisähaastetta toi kiristynyt jakeluvelvoite, jonka myötä hintojen nousu on ollut jopa yli kymmenen senttiä per litra. Nyt on otettava käyttöön ammattidiesel, SKAL vaatii.

 

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
20.1.2022
RT @mikkoniinivirta: Hei kaikki päättäjät . Tämä on hätähuuto!! Hinnat karkaavat ja ei saada korotuksia sopimuksiin. Nyt on asialla kiir… https://t.co/VG4F3gG3Cs

Tapahtumat

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: