SKAL - huomisen tiennäyttäjä

Kuntavaalit 2021

SKAL:n kuntavaaliteema on Reilu Kuljetus. Lähes joka kunnan tuntumassa toimii joukko aktiivisia yrittäjiä, joiden ammattitaitoa kannattaa hyödyntää, kun kunta pohtii väyläinvestointeja, tienhoitoa tai liikenneratkaisuja sekä muuta alueellista elinkeinopolitiikkaa.

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
31.3.2021
RT @iltalehti_fi: Hallituksen liikennevisioille kritiikkiä: päästöjen vähentämisen keinoista erimielisyyttä https://t.co/OmlXnTXLKb

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: