SKAL - huomisen tiennäyttäjä

SKALIN KUJALA POWER TRUCK SHOWSSA: TAVARALIIKENTEEN KÄYTTÖVOIMASIIRTYMÄ TULEE – VAATII AIKAA JA INVESTOINTEJA

Kuljetusala on mukana liikenteen päästöjen alentamisessa. Se merkitsee esimerkiksi fossiilisia polttoaineita hyödyntävän kuljetuskaluston korvaamista vähäpäästöisillä vaihtoehdoilla, mikäli mahdollista. Jotta tämä voisi toteutua, on aikataulun ja keinojen kuitenkin oltava realistisia.

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
15.8.2022
RT @AnttonenTarja: Uusi työ ja ensimmäistä kertaa @SKALry-osastolla sain olla hommissa viikonlopun Power Truck-messuilla Härmässä https://t.co/nFGIbmMMe2

Tapahtumat

19.8.2022 - 20.8.2022
| Tapahtuma
1.9.2022 - 3.9.2022
| Tapahtuma
10.9.2022
| Tapahtuma
17.9.2022
| Tapahtuma

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: