SKAL - huomisen tiennäyttäjä

SKAL budjettiriiheen

250 milj. euron polttoaineveron korotuksen sijaan SKAL odottaa hallitukselta liikenteen verotuksen kokonaisuudistuksen käynnistämistä, sillä liikenteen verotus ja ympäristötavoitteet on käsiteltävä kokonaisuutena. 

 

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
15.8.2019
RT @JoonasMikkila: Hätkähdyttävä kuva valtiovarainministeri @MikaLintila'n #budjetti-tiedotustilaisuudesta. Pk-yritysten suurin yksitt… https://t.co/9vN36xWtv1

Tapahtumat

30.8.2019 - 31.8.2019
| Tapahtuma
20.9.2019 - 21.9.2019
| Tapahtuma
5.10.2019
| Tapahtuma
31.10.2019
| Tapahtuma

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: