16.6.2020 12:40
SKAL ry

SKAL palvelee kesälläkin

Hektinen alkuvuosi on takanapäin ja SKAL rauhoittuu juhannuksen viettoon. Suljemme toimiston ovet torstaina 18.6. poikkeuksellisesti jo klo 14.30 ja siirrymme hetkeksi kesälaitumille.

Kesän palvelemme pääsääntöisesti tavanomaisten aukioloaikojen mukaisesti: SKAL:n vaihde palvelee arkisin klo 8.15–16.00 ja toimisto 8.30–16.00. Poikkeuksena on heinäkuun viikko 29, 13.-17.7., jolloin toimisto on kiinni. Tuolloinkin puhelinvaihde toimii päivittäin klo 9–12. Sähköpostia kuten korona@skal.fi ja asiantuntijapalvelut@skal.fi ei välttämättä lueta yhtä ahkerasti kuin normaalisti, joten jos asia on kiireinen, kannattaa pirauttaa tuttuun numeroon 09 478 999.

Koulutukset

Lähiopetuksena tapahtuvissa koulutuksissa on kesällä hiljaista, mutta verkkokoulutuksissa on voimassa kesätarjous jäsenille: ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä verkossa maksaa jäsenille 59 euroa. Tutustu tarjolla oleviin verkkokoulutuksiin: (linkki)

Kesätapahtumat

Suurin osa kuljetusalan ammattilaisten perinteisistä kesäriennoista, kuten Tavastia Truck Weekend ja PowerTruck, on peruttu koronatilanteen vuoksi. SKAL osallistuu FinnMetko-tapahtumaan Jämsänkoskella 3.-5.9. mikäli se voi toteutua turvallisesti. Tiedotamme FinnMetko-osallistumisestamme, kun asia vahvistuu. Motoristitapaamisen järjestämme 22.8, ks. alla.

SKAL Motoristit liikkeellä 22.8. 

Turun ja Salon seudun motoristijäsenet ovat olleet aktiivisia SKAL Motoristitapaamisen järjestelyissä ja luvassa on mahtava ohjelma! Motoristit lähtevät liikkeelle Salosta ja retki suuntautuu Kemiön upeisiin maisemiin. Kiinnostavia pysähdyksiä luvassa! Ilmoittautuminen on käynnissä ja ”vakkareita” on jo ilmoittautunutkin. Lähde loppukesän motoristitohinaan mukaan ja tuttuja tapaamaan! Lue lisää ja ilmoittaudu

SKAL-yhteydet:

puhelin 09 478 999

sähköposti skal@skal.fi; etunimi.sukunimi@skal.fi

 SKAL toivottaa hyvää kesää!

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: