13.1.2020 12:06
Autotuojat ja -teollisuus

Kuljetus 2021 -messut järjestetään 20.-22. toukokuuta 2021 Jyväskylässä

Suomen kuljetusalan ykköstapahtuma, Kuljetus 2021 -messut, järjestetään Paviljongissa Jyväskylässä 20. – 22.5.2021. Tapahtuman suunnittelu ja myynti ovat käynnistyneet. Kaikki Paviljongin hallit ja laajat ulkoalueet on varattu messujen käyttöön ja odotettavissa on aiempaakin monipuolisempi tapahtuma.

Kuljetus 2021 -tapahtuman järjestävät yhdessä Autotuojat ja -teollisuus ry, Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakentajat -toimialaryhmä sekä Jyväskylän Messut Oy. Messujen näytteilleasettajina ovat mm. kuorma- ja pakettiautojen maahantuojat, perävaunujen ja päällirakenteiden valmistajat sekä muut alan tärkeimmät tuotteiden ja palveluiden tarjoajat niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

”Vuoden 2021 Kuljetus-messut tarjoavat jokaiselle alan ammattilaiselle mielenkiintoista nähtävää sekä koettavaa. Esillä ovat kaikki kalustouutuudet, joten samalla käynnillä pääsee tutustumaan uusimpaan tarjontaan ja verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa”, toteaa Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

”Lähdemme innolla suunnittelemaan ja toteuttamaan Kuljetus 2021 -messuja. Kehitämme messuja yhteistyössä koko toimialan kanssa ja heiltä saamamme ideat ovat ensisijaisen tärkeitä. Lisäksi tapahtuman suunnittelussa on hyödynnetty kävijöiden palautteita ja ideoita. Odotamme, että tämän suositun ja tunnetun tapahtuman kaikki näytteilleasettajapaikat myydään tälläkin kertaa loppuun”, kertoo messujen myynnistä vastaava Jyväskylän Messujen myyntipäällikkö Hannu Mennala.

Kuljetusmessut järjestetään vuonna 2021 jo neljättä kertaa Jyväskylässä. Paviljongin viisi tapahtumahallia ja laajat ulkoalueet, yhteensä yli 40 000 neliömetriä, ovat tapahtuman käytössä. Vuonna 2017 tapahtuma keräsi yli 220 näytteilleasettajaa ja 15 331 vierasta.

Lisätietoja
Lisätietoja messutapahtumasta
Hannu Mennala, myyntipäällikkö, Jyväskylän Messut Oy, hannu.mennala@paviljonki.fi, puh. 050 591 5428
Jori Vainio, projektijohtaja, Autotuojat ja -teollisuus ry, jori.vainio@autotuojat.fi, puh. 050 362 5515

Autotuojat ja -teollisuus ry on uusien autojen maahantuontiyritysten ja autoteollisuuden yhdistys. Yhdistyksen jäsenten osuus kotimaan uusien henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autojen markkinasta on yli 99 prosenttia.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: