Kuljetusyrittäjien sähköinen ykkösmedia Suomessa ja Kuljetusyrittäjä-lehden rinnakkaisjulkaisu. Painettuna lehtemme jaetaan Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenille sekä valikoiduille sidosryhmille.

Verkostoidu ja ota vireysvinkit haltuun

Vaihda ajatuksia ja vertaile kokemuksia ammattikuljettajien Facebook-ryhmässä, jota ylläpitää VIMMA eli Vireämpi ammattikuljettaja -hanke.

Kirjoittaja: Ulla Eskelinen

Kuljetusyrittäjä 5/2021

Ryhmässä jutellaan kuljettajille erityisen tärkeistä aiheista: hyvästä vireydestä, riittävästä unesta ja palautumisesta. Lisäksi pohditaan, minkälainen merkitys esimerkiksi liikkumisella ja ruokailuun liittyvillä valinnoilla niihin on.

Reilun vuoden toimineessa ryhmässä on jo 950 eri alojen kuljettajaa ympäri Suomea. ”Yhteishenki on voimavara ja ryhmässä on mukavan positiivista asiaa, väki kannustaa ja tsemppaa toisiaan”, toteaa eräs yhdistelmäajoneuvonkuljettaja.

Jäsenet jakavat ajatuksiaan paitsi julkaisuissaan, myös kuljettajahaastatteluiden muodossa. ”Kevyen ja monipuolisen ruokailun ei tarvitse olla väkisin väännettyä ankeuttamista, vaan uusien rutiinien opettelua ja itselle mieluisten valintojen tekemistä”, kertoo nelikymppinen linja-autonkuljettaja.

Lisäksi ryhmässä jaetaan asiantuntijoiden tuottamaa sisältöä sekä järjestetään live-lähetyksiä ja palkintokilpailuja.

Liity Facebookissa: VIMMA-ryhmä kuljettajille https://bit.ly/2SAuY41-vimmaryhmä

VIMMA-hankkeen päätoteuttaja on Filha ry. Toiminta tähtää kuljettajien uniterveyden edistämiseen. Hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Lisätietoja:
Taavi Punsár, taavi.punsar@filha.fi,
040 559 3393
 

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: