Kuljetusyrittäjien sähköinen ykkösmedia Suomessa ja Kuljetusyrittäjä-lehden rinnakkaisjulkaisu. Painettuna lehtemme jaetaan Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenille sekä valikoiduille sidosryhmille.

Lehti

Kuljetusyrittäjä on Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenlehti ja järjestön keskeisin printtimedia. Samalla se on kuljetus- ja logistiikka-alan johtava asiantuntijajulkaisu.

ekuljetusyrittäjä kuljetusyrittäjä

Kuljetusyrittäjä ilmestyy 8 kertaa vuodessa 64 sivun laajuisena. Lehden keskimääräinen painosmäärä on 9 000 kappaletta.

Kuljetusyrittäjä-lehti käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla. Toimialan parhaiden käytäntöjen jakaminen kuuluu lehden keskeisiin tehtäviin. Lisäksi lehti käsittelee kuljetusyrittäjien arkeen ja työhyvinvointiin liittyviä teemoja sekä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten näkökulmia yrittämiseen ja toimialaan.

Kuljetusyrittäjä-lehden toimitus koostuu SKAL:n henkilökunnasta. Lisäksi lehti käyttää ulkopuolisia freelance-toimittajia tarpeen mukaan. Kuljetusyrittäjä on Suomen Aikakauslehtien liiton jäsen.

ISSN 1236-066X (painettu)
ISSN 2489-575X (verkkojulkaisu)

Lehden yhteystiedot

Postiosoite:

Kuljetusyrittäjä
Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki

puh: (09) 478 999, faksi: (09) 587 8520

Ilmoitusmarkkinointi:

Reppumedia
Eero Kaipainen
eero.kaipainen(at)reppumedia.fi
Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki
puh: 0400 816 060

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: