SKAL - huomisen tiennäyttäjä

Kuntavaalit 2021

SKAL:n kuntavaaliteema on Reilu Kuljetus. Lähes joka kunnan tuntumassa toimii joukko aktiivisia yrittäjiä, joiden ammattitaitoa kannattaa hyödyntää, kun kunta pohtii väyläinvestointeja, tienhoitoa tai liikenneratkaisuja sekä muuta alueellista elinkeinopolitiikkaa.

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
4.3.2021
RT @MarkoJokela: Autoliitto: maantieliikenteen osuus kaupallisesta tavaraliikenteestä on 88 prosenttia tavaratonneista ja 2/3 tonnik… https://t.co/6xQSllQ4Qj

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

In cooperation for our members: