SKAL - huomisen tiennäyttäjä

Kotimainen kuljetusala tarvitsee tavoitteellista EU-vaikuttamista

Noin 70 prosenttia kuljetusalaa sitovista laeista säädetään EU-tasolla. Suomen tulee olla tarkkana EU-päätöksenteossa, sillä maamme kilpailukyky Euroopan päämarkkinoiden reuna-alueella perustuu kuljetuksien ja logistiikan toimivuuteen. SKALin tuoreen EU-vaikuttamisohjelman keskiössä ovat verotus, päästövähennyskeinot ja kilpailukyky markkinoilla.

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
25.5.2022
RT @MurtoPetri: Yritysvierailulla Kuopiossa Lähivaara Oy:ssä. Yrityksen toimialana on raakapuukuljetukset ja terminaalilogistiikka.… https://t.co/Kv78VgWPwG

Tapahtumat

10.6.2022
| Tapahtuma
12.8.2022 to 13.8.2022
| Tapahtuma
19.8.2022 to 20.8.2022
| Tapahtuma
27.8.2022
| Tapahtuma

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

In cooperation for our members: