SKAL - huomisen tiennäyttäjä

SKAL budjettiriiheen

250 milj. euron polttoaineveron korotuksen sijaan SKAL odottaa hallitukselta liikenteen verotuksen kokonaisuudistuksen käynnistämistä, sillä liikenteen verotus ja ympäristötavoitteet on käsiteltävä kokonaisuutena. 

 

Seuraa meitä:

Skal @ Twitter

SKALry
15.8.2019
RT @JoonasMikkila: Hätkähdyttävä kuva valtiovarainministeri @MikaLintila'n #budjetti-tiedotustilaisuudesta. Pk-yritysten suurin yksitt… https://t.co/9vN36xWtv1

Tapahtumat

30.8.2019 to 31.8.2019
| Tapahtuma
20.9.2019 to 21.9.2019
| Tapahtuma
5.10.2019
| Tapahtuma
31.10.2019
| Tapahtuma

SKAL Kuljetusbarometri

SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Tule jäseneksi!

SKAL:n jäsenyys tuo varmuutta yrittäjyyteesi. Kouluttamme, tiedotamme, neuvomme ja palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme luotettava asiantuntija ja valvomme väsymättä jäsenyritystemme etuja.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

Tervetuloa ostoksille SKAL Shoppiin!

Nettimyymälämme tarjoaa raskaan kaluston kuljettamiseen ja kuljetusyrittäjyyteen liittyviä tuotteita ja julkaisuja.

Työvoimapankki

Kuljetusalasta kiinnostuneiden työnhakijoiden ja uusia kuljettajia etsivien kuljetusyritysten kohtaamispaikka.

In cooperation for our members: