Jäsenyys kannattaa

Jäsenenä saat käyttöösi toimialan parhaan tietotaidon ja verrattoman verkoston, ja olet edunvalvonnan eturivissä!

Tartu jäsentarjoukseemme: vuoden 2021 jäsenmaksulla olet jäsen myös vuoden 2022 ajan. Vuoden maksulla kaksi vuotta jäsenyyttä! Klikkaa liittymislomakkeelle tästä >

Millainen jäsen sinä haluat olla?

Jokainen SKAL:n jäsen on sitä omista lähtökohdistaan. Yksi on yhdistysaktiivi paikallisyhdistyksestä alkaen ja tuntee asiantuntijamme henkilökohtaisesti pitkältä ajalta, toinen hoitaa lakiasioita avullamme ja hyödyntää jäsenpalvelunsa viimeisen päälle, kolmas ehtii vain selata lehden ja uutiskirjeet, jos niitäkään, mutta tietää saavansa tarvittaessa apua. Kaikki he ovat tyytyväisiä jäseniä. He hyödyntävät jäsenyyttään kukin oman tarpeensa mukaan.

Tätä kaikkea saat SKAL:in jäsenenä

Ymmärrettäviä neuvoja puhelimitse SKAL:n lakimiehiltä maksutta. Maksulliset lakipalvelut jäsenhintaan.

Tukea ja neuvontaa liittyen esimerkiksi yrityksen kustannuslaskentaan, ajoneuvo- ja kuljetustekniikkaan, energiatehokkuuteen sekä säädösten tulkintaan.

Uusinta tietoa ja tarinoita alalta: uutiskirjeet, tiedotteet, Kuljetusyrittäjä-lehti 8 kertaa vuodessa, verkkolehti, jäsentapahtumat, jäsennetin tietopankit ja sosiaalisen median palvelut.

Koulutukset yritysjohdolle ja kuljettajille toimialan parhain voimin ympäri Suomea. Myös yrityksille ja yhdistyksille räätälöidyt koulutukset.

Yrityskatsastus, SKAL Laatuhyväksyntä, Digiremontti ja monta muuta hyödyllistä palvelua, joiden avulla huolehdit yritystoimintasi laadusta ja jatkuvuudesta. Autamme sinua tarvittaessa tuomaan yrityksesi sähköisten palveluiden kaudelle.

Edunvalvonnan järjellä ja sydämellä kotimaisten maanteiden tavaraliikenteen yritysten hyväksi. Vain SKAL:n edunvalvonnalla taataan lainsäädäntötyöhön välttämätön asiantuntemus, jotta täällä voi jatkossakin toimia reilulla pelillä.

EU-edunvalvonnan tuttujen suomalaisten voimin: Yli 80 % tavaraliikenteen lainsäädännöstä tulee EU:sta. Siksi meillä on osaava ja verkottunut tiimi Brysselissä huolehtimassa suomalaisen liikenteen ja yrittäjien eduista. Emme ole pelkästään mukana siellä, missä päätökset syntyvät vaan siellä, missä esityksiä valmistellaan.

Mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua: Jäsen on edunvalvonnan eturivissä. Pidä yhteyttä meihin ja omaan lähiyhdistykseesi, osallistu kokouksiin sekä tupailtoihin ja verkostoidu toisten jäsenyrittäjien kanssa niin huomaat, että et ole yksin!

Liity nyt jäseneksi!

Lakipalvelut suosiossa

Lainopillinen neuvonta on suosituimpia jäsenpalveluitamme. Lakimiehemme viettävätkin suuren osan päivästään puhelimessa. Toimistollamme voi myös piipahtaa asiakirjapinon kanssa. Siitä kannattaa sopia etukäteen. Jos jäsenen lakiasia vaatii pidempää paneutumista ja pohjatöitä, siitä muodostuu laskutettavaa työtä. Hinta jää kuitenkin hyvin kohtuulliseksi verrattuna vapailta markkinoilta ostettuun palveluun, ja me todella tunnemme kuljetusalan.

Lue eKuljetusyrittäjää

Kuljetusyrittäjä-lehteä voi nyt lukea myös verkossa. Tutustu uuteen eKuljetusyrittäjään, joka käsittelee yrittäjille ajankohtaisia ilmiöitä maanteiden tavaraliikenteessä yrittäjä- ja asiantuntijahaastattelujen sekä teema-artikkeleiden avulla.

In cooperation for our members: