Jäsenpalvelut

SKAL:n jäsenyys tuo konkreettista hyötyä yritystoimintaasi. Tutustu palveluihimme!

Asiantuntijapalveluistamme rahanarvoista etua jäsenille

Meillä on kuljetus- ja logistiikka-alan rautaisimmat asiantuntijat, joilta jäsenemme saavat neuvontaa puhelimitse yritystoimintansa tueksi muun muassa lakiasioissa, kuljetustaloudessa ja -toiminnassa, liikennelupa-asioissa ja säädösten tulkinnassa. Puhelinneuvonta, mukaan lukien suosittu lakineuvonta, sisältyy jäsenmaksuun. Syvempää perehtymistä vaativat toimeksiannot tarjoamme edulliseen jäsenhintaan.

Jäsenille kohdennetut koulutukset

SKAL on kuljetusalan koulutuksen markkinajohtaja vuosien kokemuksella. Kouluttajamme ovat kuljetusalan ammattilaisia tai kuljetusalaan erikoistuneita koulutusammattilaisia. Järjestämme sekä kaikille avoimia että yrityksille tai esimerkiksi paikallisyhdistysten jäsenille räätälöityjä koulutuksia ympäri Suomea. Lisäksi tuotamme räätälöityjä johtamisvalmennuksia ja koulutusohjelmia, jotka tähtäävät esimerkiksi liikkeenjohto- ja talousosaamisen syventämiseen. Kohdennetuille ryhmille järjestämme myös toistuvia koulutusohjelmia, kuten yritysten naisväelle suunnattu suosittu SKAL Ladyt -ryhmä.

Jäsen saa laadukkaat koulutuspalvelumme jäsenhintaan. Yrittäjä pysyy koulutustilanteestaan aina ajan tasalla, sillä pidämme kirjaa koulutuksiin osallistuvista, ja tiedon saa tarvittaessa meiltä.

Johtava yrittäjälehti, mobiilit jäsensivut, uutiskirjeet ja paljon muuta

Viestintämme saa jäsenkyselyissä kiittäviä arvioita. Pyrimme viestimään jäsenillemme aina rivakasti ja selkeästi. Lakimuutoksista viestimme niin kauan ennalta kuin mahdollista, jotta jäsenillämme olisi parhaat mahdollisuudet varautua tulevaan. Vain jäsenten käytössä oleva, tabletissakin toimiva extranet Jäsennetti on täynnä kuljetusalan ja yrittämisen tietoa. Kiireellisimmät tiedotteet lähtevät jäsenten sähköpostiin välittömästi. Uutiskirjeessä jäsenille lähtee infoa ja kuulumisia muutaman viikon välein.

Jäsenemme saavat laadukkaan Kuljetusyrittäjä-lehden 8 kertaa vuodessa. Lehdestä ilmestyy myös sähköinen rinnakkaismedia eKuljetusyrittäjä. Tuotamme jäsenyrittäjien käyttöön myös monenlaisia painotuotteita, kuten taskukalenterin, vuositarrat ja jäsenkortin. Sosiaalisessa mediassa olemme kaikkien tavattavissa. SKAL:in kanssa pääsee juttusille muutaman kuukauden välein, kun toimitusjohtaja Iiro Lehtonen on tavattavissa Facebook-sivuillamme.

Tapahtumia, toimintaa, verkostoitumista

SKAL jäsenyhdistyksineen tarjoaa vireää vapaa-ajan toimintaa ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen. SKAL:n liittokokous, jäsenyhdistysten vuotuiset kokoukset ja SKAL:n järjestöpäivä ovat merkittävimmät kokoustapaamiset. Niissä käsitellään toimialalle ja jäsenille ajankohtaisia kysymyksiä ja suunnitellaan tulevaa.

Vapaamuotoisempaa toimintaa tarjoavat retket, urheiluharrasteet ja tempaukset. Esimerkiksi kiivas karting-kisa, Sulkavan Soudut, talviurheilukisat, sekä monet muut tapahtumat tuovat saman alan väkeä yhteen. Jäsenyrittäjät ovat luomassa myös omaehtoista toimintaa, jota SKAL jäsenyhdistyksineen tukee. Tästä ovat esimerkkinä kouluihin ja päiväkoteihin suunnatut liikenneturvallisuustapahtumat.

SKAL:n järjestämän ohjelman rinnalla olemme mukana toimialan merkittävissä tapahtumissa, kuten kuljetusmessuilla, Power Truck Showssa ja MetkoMessuilla. Jäsenyhdistysten järjestämät retket suuntautuvat jäsenten mielenkiinnon kohteisiin. Moni alueyhdistys on käynyt esimerkiksi tutustumassa edunvalvontaamme Brysselissä. Toiminta SKAL:ssa on jäsenten näköistä, kiinnostavaa ja hauskaa!

Jäsenetuliikkeet

 

Tutustu jäsenetuihin täällä.

Jäsenneuvonta auttaa kiperissä kysymyksissä

SKAL:n jäsenneuvonta auttaa kuljettamiseen ja yrittämiseen liittyvissä pulmissa.

Soita numeroon 09 478 999, ja ohjaamme sinut alan asiantuntijalle.

In cooperation for our members: