ASKI+

Kuljetusyrityksen digitaalinen ohjauspyörä! ASKI+:n avulla hallitset keskeisimmät henkilöstö-, kalusto- ja sopimustietosi. Kokoa yrityksesi tiedot ASKI+:aan, joka on suunniteltu täysin kuljetusyritysten tarpeisiin. Ota käyttöön nyt ja saat kirjautumiskuukauden veloituksetta!
ASKIplus

Henkilöstö-, kalusto- ja sopimusasiat järjestykseen

ASKI+ on kuljetusyrityksen täydellinen tietopankki, jolla hallitset keskeisimmät henkilöstö-, kalusto- ja sopimustietosi yhdessä paikassa ja helposti. Tiedot eivät ole enää hajallaan eri järjestelmissä, ruutuvihoissa ja yrittäjän päässä, vaan ASKI+:ssa. ASKI+:n käyttöönotto on helppoa ja nopeaa!

ASKI+ muistaa puolestasi! Saat hälytyksen esimerkiksi umpeutuvista luvista, kuljettajien koulutustarpeista ja kaluston katsastamisesta.

Kustannuskehityksen seuraaminen helpompaa kuin koskaan

Löydät ASKI+:sta myös sopimuskohtaiset indeksilaskurit ja polttoainelisät. Tutut indeksityökalut on tuotu osaksi ASKI+ -kokonaisuutta, ja näet yhdellä silmäyksellä sopimustesi kustannuskehityksen. ASKI+ talous osiosta löydät myös kustannuslaskimet sekä yksikköhintamatriisi laskimen.

ASKI+ on työkalu, joka auttaa sinua johtamaan yritystäsi ja ennakoimaan tulevaa.

ASKI+ on aina ajan tasalla ja pysyy alan kehityksen mukana. Ylläpidämme sovellusta ja tuomme uusia ominaisuuksia vastaamaan toimialan tarpeita. Pääset nauttimaan ASKI+:n käytöstä pelkällä kuukausimaksulla.

ASKI+ on täydellinen työkalu yrityksesi johtamiseen!

Hinnat

  Hinta SKAL:n jäsenelle Hinta muille
Max. 3 autoa ja max. 3 henkilöä järjestelmässä  19,90 €/kk 24,90 €/kk
Max. 5 autoa ja max. 5 henkilöä järjestelmässä 24,90 €/kk 29,90 €/kk
Max. 10 autoa ja max. 10 henkilöä järjestelmässä 29,90 €/kk 34,90 €/kk
Yli 10 autoa tai yli 10 henkilöä järjestelmässä 39,90 €/kk 44,90 €/kk

Ota yhteyttä

Mika Anttila
System Specialist
+358 9 4789 9352
+358 40 703 7944

ASKI+

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:
aski@skal.fi

Yhdistelmä-konfiguraattori

Yhdistelmäkonfiguraattorin avulla voit määritellä kalustoyksiköistä sallitun ajoneuvoyhdistelmän turvallisesti ja nopeasti.

In cooperation for our members: