SKAL Nuorten verkosto

SKAL nuorten verkosto on aloittanut toimintansa kesällä 2022. Tule mukaan verkoston toimintaan ja pääset oman ikäistesi kuljetusyrittäjien seuraan.
SKAL nuorten verkosto

Verkostossa pääset vaikuttamaan järjestön toimintaan ja luomaan tärkeitä kontakteja muihin kuljetusalan toimijoihin – saat vertaistukea ja kenties uusia ideoita omaan yritystoimintaasi. Ilmoittautuminen verkostoon on jatkuva ja käynnistyy 18.3.

Tutustu tarkemmin nuorten verkostoon ja tule mukaan! 

Ilmoittaudu verkostoon mukaan!

 

Nuorten verkoston tavoitteet

Haluamme 

  • turvata SKALin tulevaisuutta järjestönä, sen elinvoimaisuutta ja uusiutumiskykyä. 
  • saada nuorten yrittäjien ääni kuuluville ja uusia näkökulmia järjestön toimintaan. 
  • tarjota nuorille yrittäjille aidon vaikuttamisväylän kuljetusalan asioihin. 
  • luoda nuorille yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitumiseen alan muiden yrittäjien ja toimijoiden kanssa. 
  • luoda nuorekkaampi ja kiinnostavampi kuva järjestön toiminnasta, saada lisää jäseniä ja nuorempi sukupolvi mukaan toimintaan. 

Nuorten verkoston toiminta

Verkostolle järjestetään lähi- ja etätapaamisia sekä lisäksi yhteyttä pidetään eri viestintäkanavissa. Keskeistä sisältöä tapaamisissa on tutustuminen SKALin toimintaan ja toisiin kuljetusalalla työskenteleviin nuoriin. Tapaamisissa saat tärkeää vertaistukea ja pystyt verkostoitumaan oman alan yrittäjien ja toimijoiden kanssa. Parhaimmillaan verkostoituminen avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia tai edesauttaa omaa jaksamistasi työssä. Verkostossa pääset itse vaikuttamaan, millaista toimintaa haluaisit järjestettävän. 

Verkoston lähitapaamisia on suunniteltu Power Truck Show -tapahtuman yhteyteen Alahärmään 12.8.2022 sekä SKAL Forum -tapahtumaan Tampereelle 28.10. 2022.

SKAL nuorten yrittäjien verkoston toiminta ei korvaa alueellisten nuorten ryhmien toimintaa, vaan ennemminkin alueellinen toiminta tukee valtakunnallista toimintaa ja päinvastoin. 

Johtoryhmätyöskentely 

Verkoston toimintaa johtaa johtoryhmä, jonka SKALin hallitus nimeää 10.6.2022. Johtoryhmä koostuu puheenjohtajasta, varapuheenjohtajasta ja neljästä jäsenestä. SKAL nuorten verkoston johtoryhmä aktivoi ja kehittää verkoston toimintaa muun muassa suunnittelemalla nuorten verkoston tapahtumia ja osallistumalla edunvalvontatyöhön tuomalla verkoston ehdotuksia SKAL hallituksen käsittelyyn. Johtoryhmä tapaa sekä etä- että lähitapaamisissa ja ryhmän koordinoinnista vastaa SKALin toimihenkilö. 

Haluaisitko olla näköalapaikalla järjestön monipuolisessa toiminnassa? Voit ilmaista kiinnostuksesi johtoryhmätyöskentelyyn verkostoon ilmoittautumisen yhteydessä. 

Kenelle verkosto on tarkoitettu?

Verkostoon ovat tervetulleita SKALin jäsenyrityksessä työskentelevät 18 – 40 -vuotiaat yrittäjät, yrityksen osakkaat, tulevan sukupolven edustajat ja työntekijät, mikäli SKALin jäsenyritys haluaa heidät ilmoittaa verkostoon. Ikärajakaan ei ole tiukka eli jos olet jo 40 täyttänyt, mutta koet innostusta olla verkostossa mukana, olet tervetullut nuorekkaaseen porukkaan! Verkoston jäsenyys edellyttää siis vähintään työsuhdetta SKALin jäsenyritykseen ja yrittäjä tekee päätöksen, ketkä omasta yrityksestä ovat mukana verkostossa. 

Ilmoittaudu verkostoon ilmoittautumislomakkeella tai ota yhteyttä Mervi Saukkoriipiin, puh. 050 535 1949, mervi.saukkoriipi@skal.fi.

Verkoston jäsenenä et sitoudu mihinkään. Saat verkoston viestintää ilmoittamaasi sähköpostiin, mutta emme tuki sitäkään viestitulvalla. Osallistuminen yhteisiin kokoontumisiin on niin ikään täysin vapaaehtoista. Voit jättäytyä verkostosta pois ilmoittamalla siitä Merville sähköpostilla. 

Lisätietoja

Anne Valtonen
Anne Valtonen
Association Manager
+358 9 4789 9355
+358 400 716 840
Mervi Saukkoriipi SKAL ry
Mervi Saukkoriipi
Järjestösihteeri
Rovaniemen toimisto
09 4789 9322
050 535 1949

In cooperation for our members: