SKAL työnantajana

SKAL tekee työtä maanteiden tavaraliikenteen ja suomalaisten kuljetusyritysten puolesta Suomessa ja EU-tasolla. Tarjoamme kuljetusyritysjäsenillemme ajankohtaista tietoa ja monipuolisia palveluita, kuten lainopillista neuvontaa. Työmme on tärkeää, ja asiantuntijamme ovat keskeisessä roolissa kuljetusalan toimintaedellytysten turvaamisessa.

Tulisitko meille töihin?

SKAL:n asiantuntijat ovat perehtyneet kuljetus- ja logistiikka-alan lainsäädäntöön, teknisiin vaatimuksiin, koulutukseen, edunvalvontaan, energiatehokkuusasioihin, liikenneturvallisuuteen ja viestintään. Toimihenkilöillämme on erilaisia koulutustaustoja ja työuria. Yhteistä on kiinnostus yrittäjyyden, elinkeinoelämän ja logistiikan teemoihin sekä halu edistää ja palvella kuljetusyrityksiä. 

SKAL ry:ssä ja sen jäsenyhdistyksissä työskentelee noin 35 vakituista toimihenkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kuljetuskuutiossa sekä Turussa, Hämeenlinnassa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa, Mikkelissä ja Kouvolassa. Kuljetusalan päivittäisestä EU-edunvalvonnasta huolehtii FinMobility ry Brysselissä. 

Alla kerromme mahdollisista avoimista työpaikoista SKAL-organisaatiossa.

SKAL:n työntekijöitä kokouksessa

In cooperation for our members: