Avoimet paikat

SKAL Ympäristöyritykset ry hakee

Toiminnanjohtajaa

Tule mukaan vaikuttamaan valtakunnalliseen ympäristöalan kehittämiseen ja mielenkiintoiselle näköalapaikalle alan valtakunnalliseen vaikuttamiseen. SKAL Ympäristöyritykset ry toimii ympäristöhuoltoalan toimijoiden edunvalvontajärjestönä ja yhtenä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n toimialakohtaisena erikoisjärjestönä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän järjestömaailmassa, 40 asiantuntijasta koostuvassa rennossa työyhteisössä sekä tilaisuuden palvella jäsenyrityksiä ja kaikkia alasta kiinnostuneita. SKAL ry:n päätoimipiste on Helsingin Pohjois-Haagassa, mutta toiminnanjohtajan työkenttänä on koko Suomi.

Työtehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Ympäristöhuoltoalan valtakunnallinen, maakunnallinen ja paikallinen edunvalvonta
  • Tapahtumien järjestäminen sekä niiden myynti ja markkinointi
  • Alan kehityksen seuraaminen ja jäsenten monipuolinen palveleminen
  • Jäsenviestintä monikanavaisesti
  • Vaihtelevat hallinto- ja taloushallintotyöt

Tärkeänä edellytyksenä tehtävässä on, että pystyt olemaan yhteydessä valtakunnallisiin, alueellisiin ja paikallisiin päättäjiin.  SKAL järjestää osana jäsenpalvelua monipuolisia tapahtumia. Tuotat järjestöviestintää hyödyntäen monia eri viestintäkanavia.  Kyky tehdä itsenäisesti töitä, organisointikyky, hyvät viestinnälliset taidot ja vastuullinen toimintatapa auttavat onnistumaan tehtävässä. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja aikaansaavaa otetta. Toimit luontevasti yrittäjähenkisessä kuljetusalan toimintaympäristössämme.

Koulutustaustasi voi olla monipuolinen ja toivomme, että sinulla on jo kokemusta erilaisista työtehtävistä. Järjestötyökokemus on tehtävässä eduksi. Työ edellyttää jonkun verran matkustamista, jonka vuoksi sinulla täytyy olla ajokortti. Pystyt työskentelemään tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Lisätietoja
tehtävästä antaa puheenjohtaja Matti Tulla matti.tulla@tulla.fi ja 0400-655692 sekä varapuheenjohtaja Jussi Konttila jussi.konttila@erkkisalminen.fi ja 040-5461746.

Suosittele itseäsi tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 1.9.2020 mennessä osoitteeseen matti.tulla@tulla.fi tai Matti Tulla, Tulla Ky, Sepäntie 10, 51200 KANGASNIEMI.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 4 500 kuljetusyritystä ympäri Suomea. Ympäristöhuoltoalalla on jäsenenä 250 pakkaavia jäteautoja ja/tai märkäjätteen kuljetuskalustoa omistavia yrityksiä. Lisäksi SKAL:n jäsenenä on noin tuhat vaihtolavajätteen parissa työskentelevää yritystä.  www.skal.fi @SKALry. 

In cooperation for our members: