Edunvalvonta ylakuva

Kohti kuntavaaleja 2017

Kuntavaalit toimitetaan 9. huhtikuuta 2017. SKAL kannustaa jäsenyrittäjiään lähtemään mukaan oman kunnan päätöksentekoon.


sinulla_on_aani
SKAL on mukana vaaleissa omilla teemoillaan, jotka liittyvät yrittäjyyteen ja infraan. Kiteytämme teemat maaliskuun lehteemme. Samassa lehdessä, sekä myös verkkosivuillamme, esittelemme myös ne ehdokkaat, jotka olemme saaneet toimituksen tietoon. 


Ehdokas, ilmianna itsesi meille


Jos olet ehdolla, mitä useammassa kanavassa näyt, sen parempi kampanjallesi. SKAL:n mediat, erityisesti verkkosivumme ja Kuljetusyrittäjä-lehti, ovat käytettävissäsi. Voit lähettää tietosi SKAL:n viestintään, joka koostaa esittelyt. Maaliskuun lehteen tulee ainakin ehdokkaiden nimet sekä kuntatieto.

Koostamme verkkosivuille tarkemmat esittelyt kuvan kera: puolueen, ehdokasnumeron, ehdokkaan verkkosivun tai vastaavia yhteystietoja sekä ehdokkaan iskulauseen tai moton. Jäsenyrittäjä-kuntavaaliehdokkaita on jo jonkin verran tiedossa barometrikyselyn perusteella. Otamme jo ilmoittautuneihin yrittäjiin suoraan yhteyttä.

Tässä vaiheessa on tärkeintä, että jos harkitset ehdokkuutta, etenet rivakasti.

Ehdokas, ilmianna itsesi osoitteeseen ehdokastietolomakkeemme kautta.Ehdokas, ilmianna itsesi!

Täytä ehdokastietolomakeLataa SKAL:n kuntavaaliesite
SKAL_MeidanKunnassa_2017_esite kuvina_Sivu_1

Lisätietoja:

viestinta@skal.fi

p. 09 478 999Meidän kunnassa
yhteispeli tuottaa kilpailukykyä

Maanteiden tavaraliikenne työllistää noin 100 000 kuljettamisen ja logistiikan ammattilaista. Digitalisaatio ja kuluttajamarkkinoiden murros lisäävät kuljetuksia, sillä kuntalaiset tilaavat tuotteita yhä enemmän verkon kautta. Kivijalkaliikkeitä tarvitaan jatkossakin pitämään kuntakeskuksia elinvoimaisina ja takaamaan monipuoliset asiointimahdollisuudet.

SKAL tekee työtä sen eteen, että kotimaisilla kuljetusyrityksillä olisi hyvät valmiudet vastata niin kuntien tarpeisiin kuin digitalisaatioonkin kestävillä ja tehokkailla ratkaisuilla.
Fakta

  • Edellisissä kuntavaaleissa vuonna 2012 valtuutettuja valittiin 9 674.
  • Kunnanvaltuutettujen keski-ikä oli 50 vuotta. Kuusi prosenttia valituista oli alle
    30-vuotiaita.
  • Noin 12 prosenttia valtuutetuista oli 60-vuotiaita ja sitä vanhempia.
  • Suomen kuntien valtuustojen käsissä on noin 2/3 julkisista palveluista ja noin 450 000
    kuntatyöntekijän työpaikat.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä