Edunvalvonta ylakuva

Edunvalvonta on jatkuvaa vaikuttamista


suomi eu liput

Jäsenistönsä etujen valvominen ja kuljetus- ja logistiikka-alan kannalta tärkeiden ajankohtaisasioiden eteen päin vieminen ovat SKAL:n toiminnan keskeisimpiä painopisteitä. Edunvalvonnassa jatkuvuus on välttämätöntä.


Vaikutamme säännöllisesti viranomais- ja asiantuntijatyöryhmissä, joissa muokataan liikennepolitiikkaa ja -käytäntöjä raskaan liikenteen näkökulmasta. Annamme eduskunnan valiokuntien ja liikenneviranomaisten pyynnöstä lausuntoja ja kannanottoja, joilla vaikutetaan kuljetusalaa ja raskasta liikennettä koskevien lakien ja säädösten laadintaan. Lisäksi järjestön johto ja asiantuntijat tapaavat säännöllisesti kansanedustajia, virkamiehiä ja ministereitä avustajineen yksittäisissä edunvalvontakysymyksissä ja tilaisuuksissa.


Valvomme kotimaisen maantiekuljetuselinkeinon etuja kolmella tasolla: valtakunnallisesti, alueittain ja paikallisesti vuoden jokaisena päivänä.Edunvalvonnan johto

EU-edunvalvonta

Kotimaan edunvalvonta

SKAL Brysselissä

Kuljetusbarometrit

SKAL barometrinoste 70 70mittaavat jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä ja tulevaisuuden näkymistä.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä