Ajankohtaista ylakuva 2

SKAL:n mediatiedotteet 2017

22.6.2017 9.44

SuomiAreenaan pelaamaan reilua peliä kuljetusalan kanssa

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry ja Taksiliitto päivystävät SuomiAreenassa yhdessä Liikkumisen Onnelassa – Porin Kansalaistorin teltalla 46. Tervetuloa pelaamaan kanssamme reilua peliä mukavalla fiiliksellä!

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry ja Taksiliitto päivystävät SuomiAreenassa yhdessä Liikkumisen Onnelassa – Porin Kansalaistorin teltalla 46. Tervetuloa pelaamaan kanssamme reilua peliä mukavalla fiiliksellä!

 

Liikkumisen Onnelassa 10.-14.7. pelataan reilua peliä, jonka isoimman pistemäärän saa osumalla suoraan liikkumisen onnelaan. Rakennamme Porissa kuljetusalan vahvuuksille, tavara- ja taksiliikenne yhdessä, Suomessa ja EU:ssa. Uskomme, että vahvuuksia korostamalla vahvuus lisääntyy.

 

Vahvuuksiamme Suomessa ovat korkea ammattitaito ja teknologiaosaaminen, innovaatiokyky ja eurooppalaisittain harvinaisen tiivis yhteistyö, jossa on mukana viranomaiset, päättäjät ja järjestöt työnantaja- ja työntekijäpuoli mukaan lukien. Meillä on hyviä lakeja, joita enemmistö noudattaa ja julkinen hallinto, joka huolehtii lupien myöntämisestä ja liikenteen valvonnasta kohtuullisen tehokkaasti. Suomessa arvostetaan liikenneturvallisuutta. Yrityksiltämme saa asiantuntevaa palvelua. Lisäksi meillä on loistavia järjestöjä, kuten SKAL ja Taksiliitto, joiden ääni kuuluu paitsi kotimaassa, myös EU:ssa.

 

Jotta Liikkumisen Onnela olisi täydellinen, tulisi tehdä entistä syvempää yhteistyötä ja korjata tieverkon heikkoudet sekä aukot harmaan talouden torjunnassa. Yhteistuumin meidän on varmistettava liikenteen valvonta ja työntekijöiden riittävyys, nopeutettava päätöksentekoa tärkeissä kysymyksissä kuten vinjettiasiassa, ja tarjottava tasapuoliset mahdollisuudet ja yhtenäiset ehdot toimijoille liikenteen markkinoilla. Näillä täsmennyksillä etenemme kohti Liikkumisen Onnelaa.

 

Keskiviikkona klo 12 esitetään valtiovallalle ”mahrottomii kysymyksii tuanoi liikenteest” MTV-lavan torivartissa. Kyseessä on armoton tietovisa kuljetusala vs. valtiovalta. Valtiovaltaa edustaa liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Ari Jalonen ja kuljetusalaa SKAL:n Iiro Lehtonen sekä Taksiliiton Jukka Kuusisto.

 

SKAL ja Taksiliitto ovat SuomiAreenassa 10.-14.7. teltalla 46, Liikkumisen Onnela. Teltalla keskustellaan Suomen kuljetusalan vahvuuksista ja pelataan reilua peliä – tervetuloa!

 

@SKALry @Taksiliitto #kuljetusala #liikenne #liikkumisenonnela #reilupeli


Lisätietoja tapahtumasivultamme


Lataa tapahtuman mainos

 

Lisätietoja:

Heini Polamo, viestintäpäällikkö, heini.polamo@skal.fi, 040 5060 131

Tiina Sailavuo, viestintäpäällikkö, tiina.sailavuo@taksiliitto.fi, 040 520 6716

viestinta@skal.fi

 


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä