Ajankohtaista ylakuva 2

SKAL:n mediatiedotteet 2017

29.8.2017 12.38

Puheenjohtaja Teppo Mikkolasta talousneuvos

Tasavallan presidentti on myöntänyt Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n puheenjohtaja Teppo Mikkolalle talousneuvoksen arvonimen. Tunnustuksen taustalla on Teppo Mikkolan pitkäaikainen toiminta järjestöjen, yhdistysten, säätiöiden ja yritysten hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana.

Tasavallan presidentti on myöntänyt Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n puheenjohtaja Teppo Mikkolalle talousneuvoksen arvonimen. Tunnustuksen taustalla on Teppo Mikkolan pitkäaikainen toiminta järjestöjen, yhdistysten, säätiöiden ja yritysten hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana. Hän on ollut keskeisissä tehtävissä kuljetusalalla sekä pankki- ja vakuutusalalla. Teppo Mikkolalla on pitkäaikainen kokemus ja laaja näkemys mm. finanssisektorilta näiden luottamustehtäviensä hoidosta. Suomen Yrittäjissä Teppo Mikkola toimi muun muassa vero- ja rahoitusvaliokunnan jäsenenä ja varapuheenjohtajana ja hänet palkittiin vuonna 2014 Yrittäjäristin Suurristillä.


- Olemme eläneet haastavia aikoja. Minulla on ollut mahdollisuus tuoda oma panokseni kehitykseen välttämättömien muutosten aikaansaamiseksi ja nähdä, miten suunnan muutos on mahdollista. Olen äärettömän kiitollinen luottamuksesta ja tästä tunnustuksesta, Teppo Mikkola sanoo.


Presidentin avoin kirje ja talousneuvoksen arvonimi luovutettiin Teppo Mikkolalle 24.8.2017 Turussa.


Teppo Mikkola talousneuvos 132


Kuvassa (vas.) johtaja Petri Murto, talousneuvos, puheenjohtaja Teppo Mikkola, toimitusjohtaja Iiro Lehtonen ja varapuheenjohtaja Pekka Valtonen.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä