Ajankohtaista ylakuva 2

SKAL:n mediatiedotteet 2017

9.5.2017 9.24

Olli Blombergille Moottoriliikenteen ansiomitali

Toimittaja Olli Blombergille on myönnetty Moottoriliikenteen ansiomitali. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner jakoi mitalit 5.6.2017.


Toimittaja Olli Blombergille on myönnetty Moottoriliikenteen ansiomitali. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner jakoi mitalit 5. toukokuuta 2017 kuudelle tieliikenteen toimintaa valtakunnallisesti edistäneelle henkilölle.


SKAL-organisaatiossa ollaan erityisen iloisia Ollin saamasta tunnustuksesta. Hänen vaikutuksensa organisaation piirissä on ollut pitkäaikaista ja antoisaa. Olli toimi vuosina 1989 – 1994 Kuorma-autoliitossa tiedottajana ja Ammattiautoilija-lehden toimitussihteerinä. Vuoden 1994 alkuvaiheessa hän perusti oman viestintäyrityksen Textransin. Yhteistyö SKAL:n kanssa jatkui tämänkin jälkeen tiiviinä, sillä Olli toimi freelance -toimittajana Kuljetusyrittäjä-lehdessä 20 vuoden ajan, aina vuoden 2014 loppuun. Ruotsinkielisten sivujen kääntämistä Olli jatkoi vielä vuoden 2016 loppuun.


-  Olli Blomberg on tinkimätön toimittaja ja automies, jolla on ollut syvä kynänjälki. Kuljetusyrittäjä-lehti onnittelee Ollia lämpimästi tunnustuksesta, sanoo päätoimittaja Heini Polamo.


Muun työnsä ohella Olli on saanut aikaan valtavan suuren kirjallisen tuotannon. Hän on kirjoittanut ja/tai toimittanut kaiken kaikkiaan 47 teosta kuljetus- ja logistiikka-alasta. Toimeksiantajina ovat olleet sekä järjestöt että yksityiset yritykset. SKAL:lle hän on tuottanut neliosaisen Suomen kuorma-autoliikenteen historiasarjan sekä yhdessä Jouko Santalan kanssa SKAL ry:n 75-vuotishistoriateoksen. Lukuisat SKAL ry:n alue-, paikallis- ja erikoisjärjestöt ovat myös teettäneet historiajulkaisujaan Ollilla.


Kuljetusyrittäjä-lehti on Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenlehti ja järjestön keskeisin painettu media. Samalla se on kuljetus- ja logistiikka-alan johtava asiantuntijajulkaisu. Kuljetusyrittäjä ilmestyy 9 kertaa vuodessa 64 sivun laajuisena. Lehden keskimääräinen painosmäärä on 8 300 kappaletta.


Lisätietoja

Heini Polamo, päätoimittaja, Kuljetusyrittäjä-lehti, puhelin 040 506 0131, heini.polamo@skal.fi
Anneli Similä, toimituspäällikkö, Kuljetusyrittäjä-lehti, puhelin 040 568 7131, anneli.simila@skal.fi
viestinta@skal.fi

 

Olli Blomberg


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä