Ajankohtaista ylakuva 2

SKAL:n mediatiedotteet 2017

9.8.2017 15.24

Jokainen meistä on ollut ekaluokkalainen

Kun hiljaiset koulut täyttyvät taas lapsista ja hälinästä, kannattaa aikuisten valpastua. Jokainen meistä on joskus ollut alakoululainen, annetaan nyt yhdessä lapsille turvallinen koulutie, muistuttaa SKAL:n puheenjohtaja Teppo Mikkola.

Teppo_Mikkola

Kun koulut täyttyvät taas lapsista ja hälinästä, kannattaa meidän aikuisten valpastua. Jokainen meistä on joskus ollut alakoululainen, annetaan nyt yhdessä lapsille turvallinen koulutie, muistuttaa SKAL:n puheenjohtaja Teppo Mikkola.
 
Tepon resepti suojatierauhaan on sama kaikille: Hiljennetään vauhtia koulujen läheisyydessä ja päästetään lapset ylittämään tie. Kun lapset liikkuvat ryhminä tai selaavat puhelinta, on tarkkaavaisuus tavallista heikompaa ja aikuisten oltava vielä tavallista valppaampia. Pienten jalankulkijoiden turvallisuus on taattava kaikkina aikoina, mutta erityisesti näin koulujen alkaessa. Tepon mielestä lasten liikenneturvallisuuskasvatusta ei voi aloittaa kyllin varhain. Kun koti ja koulu muistuttavat liikennesäännöistä ja tarkkaavaisuudesta, saadaan lapset mukaan siihen yhteispeliin, jota liikenne parhaimmillaan on!
 
SKAL on mukana Liikenneturvan ja sidosryhmien sinä teet suojatien -kampanjassa.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä