Ajankohtaista ylakuva 2

SKAL:n kuljetusbarometri


SKAL tekee kolme kertaa vuodessa kuljetusbarometrin, jolla mitataan jäsenyritysten ajatuksia ja tuntoja kuljetusmarkkinoiden nykyhetkestä, menneistä kuukausista ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Kuljetusbarometrien tuloksia analysoimalla ja muutoksia vertailemalla saadaan tallennettua pitkän aikavälin muutoksia alalla.

SKAL Kuljetusbarometri 3/2016:
Toimialan näkymät kääntymässä myötäiseen;  

Merkittävää kasvunvaraa sähköisten järjestelmien hyödyntämisessä


Kuljetusyritysten talous kehittyi suotuisasti kesäkauden aikana, kertoo SKAL Kuljetusbarometri. Liikevaihdon ja kannattavuuden kehitystä ennustavat viisarit asettuivat plussan puolelle. Kysynnän ajurina toimi edelleen eteläisen Suomen infrarakennusbuumi.


Kuljetusyritysten liiketoimintaa helpottavien, automatisoitujen prosessien ja seurantajärjestelmien hyödyntämisessä löytyi runsaasti kehitettävää. Helppokäyttöisille sähköisille sovelluksille olisi kysyntää.Kuljetusbarometrikyselyn kohderyhmänä on noin 4 300 SKAL:n jäsenyrittäjää.

Tutkimuskysymykset laativat ja tulokset koostavat pääasiassa SKAL:n viestintä, logistiikkatiimi ja johto.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä