Ajankohtaista ylakuva 2

Ajankohtaista

Täältä löydät SKAL:n viimeaikaisimmat lausunnot, esitykset, kannanotot, SKAL:n ja sidosryhmien tiedotteet sekä SKAL:n asiantuntijoiden esitelmät eri tilaisuuksissa.

Uutisotsikot

22.6.2017 SuomiAreenaan pelaamaan reilua peliä kuljetusalan kanssa

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry ja Taksiliitto päivystävät SuomiAreenassa yhdessä Liikkumisen Onnelassa – Porin Kansalaistorin teltalla 46. Tervetuloa pelaamaan kanssamme reilua peliä mukavalla fiiliksellä!

Lue lisää

 

16.6.2017 Kuljetuskalusto kansainvälistynyt Suomen tiestöllä 5 vuodessa – Raskaan liikenteen vinjettimaksu on otettava välittömästi käyttöön

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n järjestämä liikennelaskenta osoitti, että ulkomaisten kuorma-autojen määrä Suomen tieverkolla on yli 9 prosenttia. EU:n sisältä tulevien kuorma-autojen osuus on kasvanut 2,5 prosenttiyksikköä vuoteen 2012 nähden, mikä kertoo kabotaasiliikenteen kasvusta. Venäläisten autojen osuus on hieman laskenut.

Lue lisää

 

15.6.2017 Merikannontie Helsingissä muuttuu yksisuuntaiseksi 16.6.

Merikannontie välillä Kesäkatu–Rajasaarentie muuttuu yksisuuntaiseksi perjantaina 16. kesäkuuta 2017.

Lue lisää

 

14.6.2017 Kuljetusyrittäjät kouluttautuivat liiketoiminnan johtamiseen

Stora Enso Metsän, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n ja Työtehoseuran yhdessä kuljetusyrittäjille järjestämästä ensimmäisestä yritysjohtamiskoulutuksesta valmistui 24 henkilöä.

Lue lisää

 

EU-edunvalvonta hoituu Brysselin toimipisteeltämme

SKAL siirsi EU-edunvalvontansa Brysseliin huhtikuussa 2012, jossa järjestöä edustaa johtaja Pasi Moisio. Moisio on SKAL:n johtoryhmän jäsen ja raportoi Suomeen säännöllisesti. SKAL:n ja Suomen Yrittäjien yhteinen toimipiste sijaitsee Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n Brysselin toimiston yhteydessä. Euroopan komission ja neuvoston päärakennusten läheisyydessä. SKAL hoitaa myös Autoliikenteen Työnantajaliiton ja Linja-autoliiton EU-edunvalvontaa, ja tekee tiiviisti yhteistyötä muiden pohjoismaisten kuljetusalan järjestöjen kanssa.

SKAL Kuljetusbarometri 3/2016:
Toimialan näkymät kääntymässä myötäiseen;  

Merkittävää kasvunvaraa sähköisten järjestelmien hyödyntämisessä


Kuljetusyritysten talous kehittyi suotuisasti kesäkauden aikana, kertoo SKAL Kuljetusbarometri. Liikevaihdon ja kannattavuuden kehitystä ennustavat viisarit asettuivat plussan puolelle. Kysynnän ajurina toimi edelleen eteläisen Suomen infrarakennusbuumi.


Kuljetusyritysten liiketoimintaa helpottavien, automatisoitujen prosessien ja seurantajärjestelmien hyödyntämisessä löytyi runsaasti kehitettävää. Helppokäyttöisille sähköisille sovelluksille olisi kysyntää.
Tule jäseneksi

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä