Pääkuva 998x232

Uusimmat

SKAL kuntavaaleissa: Meidän kunnassa osataan

 

SKAL_MeidanKunnassa_2017_esite kuvina_Sivu_1


Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry tiivistää kuljetusyrittäjien tavoitteet kuntavaaleissa kolmeen kohtaan: Meidän kunnassa liikenne sujuu, on elinvoimaa ja osataan ostaa. Kun kunnassa kuunnellaan elinkeinoelämää, tiet hoidetaan, yritykset palvelevat ja tarjoavat työtä, eikä harmaa talous pääse rehottamaan.


Uusimmat

Uutisotsikot

20.3.2017 Helsingissä Pohjoiselta Rautatiekadulta vain yksi ajokaista Mannerheimintielle 20.3.–14.4.2017

Poikkeusjärjestely liittyy Mannerheimintiellä tehtäviin laajoihin pyörätiejärjestelyihin, jotka aiheuttavat liikennehäiriöitä Etu-Töölössä kesään asti.

Lue lisää

 

13.3.2017 Meidän kunnassa liikenne sujuu, on elinvoimaa ja osataan ostaa; Kuljetusyrittäjien kärjet kuntavaaleissa

Kuntavaaleissa 9.4. on kuljetusyritysten kannalta tärkeää, että kunnissa liikenne sujuu, on elinvoimaa ja osataan ostaa. Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry osallistuu vaaleihin näillä teemoilla, joihin myös puolueet ovat ottaneet kantaa. SKAL:n jäsenyrittäjiä on ehdolla valtuustoihin eri puolilla Suomea. He tuovat kuntapolitiikkaan arvokasta liikenteen ja logistiikan asiantuntemusta.

Lue lisää

 

10.3.2017 SY: Jätelaki uudistuu – pk-yritysten asema parantuu

Ympäristöministeriön työryhmä esittää jätelakiin muutoksia, jotka parantaisivat jätehuollon markkinoiden toimivuutta ja pienten ja keskisuurten yritysten pääsyä markkinoille.

Lue lisää

 


24.3.2017 Lausunto Laukaan jätteenkuljetusjärjestelmästä

SKAL ry esittää, että Laukaan kunnan alueelle sopisi parhaiten kiinteistön haltijan järjestämä jätteenkuljetus. Kiinteistön haltijan järjestämä jätteenkuljetus on toimivin kaikkien jätejakeiden kuljetuksessa. Järjestelmä on toiminut alueella hyvin ja asiakkaat ovat olleet palveluun tyytyväisiä.

Lue lisää

 

21.3.2017 Lausunto luonnoksesta hallituksen esitykseksi yksityistielaiksi ja eräiksi siihen liittyviksi laeiksi

SKAL pitää tärkeänä yksityisteiden kunnossapidon parantamiseen tähtääviä tavoitteita. Yksityisteillä on suuri merkitys erityisesti elinkeinoelämän kuljetuksissa ja ne ovat tärkeä osa liikenneverkkoamme.

Lue lisää

 

20.3.2017 SKAL ry:n lausunto valtioneuvoston selontekoon kestävän kehityksen globaalista toimintaohjelmasta Agenda2030

SKAL:in mielestä päästöjen vähentäminen on tärkeää, mutta oikeudenmukainen ja kestävä tapa päästöjen vähentämiseen on jakaa ilmastosopimuksen mukainen 39 %:n vähennystavoite tasapuolisesti kaikkien päästökaupan ulkopuolisten sektorien kesken.

Lue lisää

 


Julkaisut


Milloin tarvitset tavaraliikenneluvan

LL-esite kansi web 100pxHeinäkuussa 2014 tulivat voimaan tavaraliikennelain (21.7.2006/693) laajennettua liikennelupavelvoitetta
koskevat osiot. SKAL:n oppaan tarkoituksena on kuvata lain sisältö ja tarkoitus mahdollisimman
käytännönläheisesti kuljetus- ja logistiikka-alan toimijoille.


Lataa käyttöösi (pdf)Kuljetusasiakkaan ohjeet

kuljasiakkaan ohje kansi 100x141Laki kaupallisista tavarankuljetuksista tiellä (21.7.2006/693) uudistui. Myös asiakas on vastuussa siitä, että kuljetuksen suorittaja noudattaa lakia. Jaa esitettä vapaasti.

Lataa käyttöösi (pdf)

 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä