Ajankohtaista ylakuva 2

SKAL:n mediatiedotteet 2015

23.1.2015 Rekkamielenilmaukset jatkuvat

Joulukuussa järjestetty mielenilmaus eduskuntatalolla saa jatkoa. Lauantaina 24.1. myös Lahteen, Turkuun ja Tampereelle on suunniteltu rekkakulkueet. Mielenilmaukset liittyvät laittoman, lähinnä rajan yli tulevan, kuorma-autoliikenteen valvonnan tehostamisvaateisiin. Myös Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry kannattaa valvonnan tehostamista. Valvontaa tukevat lakipykälämme ovat jo nyt Euroopan tiukimmat.

Lue lisää

 

22.1.2015 Sakari Kokkonen aloittaa Kuljetusyrittäjä-lehden kuorma-autotoimittajana

Kuljetusyrittäjä-lehden freelance-toimittajana aloittaa Sakari Kokkonen.

Lue lisää

 

15.1.2015 Vuoden 2014 Kuljetuskuutio Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen Antti Rinta-Porkkuselle

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry myöntää vuoden 2014 Kuljetuskuutio-palkinnon infrastruktuurista vastanneelle johtajalle Antti Rinta-Porkkuselle Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta. Palkinnolla SKAL haluaa nostaa esiin ELY-keskusten ja tieviranomaisten merkityksen raskaan liikenteen sujuvuudelle, elinkeinoelämälle ja liikenneturvallisuudelle. Antti Rinta-Porkkunen on toiminut keulakuvana tieviranomaisten ja raskaan liikenteen välisessä yhteistyössä.

Lue lisää

 

15.1.2015 Öljyn hinnanlaskun vaikutus laimea kuljetusyrityksille. Levähdysalueiden riittävyys ja turvallisuus taattava

Dieselpolttoaineen hinnan lasku ei näy kuljetusyritysten taloudessa tuoreen SKAL Kuljetusbarometrin perusteella. Kuljetusyritysten kannattavuus oli jokseenkin viimevuotisella tasolla. Liikevaihto ja kuljetettavat tavaramäärät laskivat. Erityisesti ruuhka-Suomessa kuljetusyrityksillä on vaikeuksia löytää ajo- ja lepoaikasäännöksien noudattamiseksi välttämättömiä pysäköintialueita. Hinta ratkaisee polttoaineen jakelijan valinnan.

Lue lisää

 

19.1.2015 Kutsu tiedotusvälineille ja sidosryhmille SKAL Kuljetusbarometrin julkistamiseen ja vuosipäivään

SKAL Kuljetusbarometrin 1/2015 julkistus ja SKAL:n vuosipäivä torstaina 15.1.2015 Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki

Lue lisää

 

8.1.2015 SKAL:n EU-edunvalvonta laajenee koskemaan koko maantiekuljetusalaa - Taksiliitto mukaan yhteiseen EU-edunvalvontaan

Vuoden 2015 alusta alkaen Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n edunvalvontayksikkö huolehtii koko maantiekuljetusalan EU-edunvalvonnasta ja raportoinnista Brysselissä.

Lue lisää

 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä